Από την Καραϊβική στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη η χήρα του Στιβ Τζομπς-Με το πλωτό παλάτι Venus

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 09:24

Από την Καραϊβική στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη η χήρα του Στιβ Τζομπς-Με το πλωτό παλάτι Venus


Από την Καραϊβική στην… Κεφαλονιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η χήρα του Στιβ Τζομπς, Λορίν Πάουελ, με το θρυλικό πλωτό παλάτι «Venus», ειδική παραγγελία του άλλοτε αφεντικού της Apple που δεν πρόλαβε να το χαρεί καθώς έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2011, λίγο πριν η κατασκευή του ολοκληρωθεί.

Η έκτη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το “Forbes” απόλαυσε το μπάνιο της στην μαγευτική παραλία της Κουτσουπιάς, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα.

image.jpg
Όπως αναφέρει το «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», μετά την Κεφαλoνιά το σκάφος σήκωσε άγκυρα με προορισμό την Ιθάκη με πληροφορίες από τους ντόπιους να αναφέρουν ότι η χήρα του Τζομπς θέλει να αγοράσει ακίνητο στην περιοχή.

Πέρυσι ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail είχε συλλάβει την Λορίν Πάουελ πάνω στο «Venus» με νεαρότερό της άντρα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο αγαπημένος της τα τελευταία τρία χρόνια.

image (1).jpg

(Φωτο Dailymail)

Πρόκειται για τον 46χρονο πρώην δήμαρχο της Ουάσινγκτον, Άντριαν Φέντι, στον οποίο φαίνεται ότι η 53χρονη βρήκε παρηγοριά μετά το θάνατο του συζύγου της.

Όσο για το Venus; Έχει μήκος 79 μέτρα και κοστίζει 138 εκατ. δολάρια! Η πλοήγηση γίνεται με υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ το σκάφος διαθέτει έξι άνετες κρεβατοκάμαρες. 

star.gr