Ο πιο ποθητός άντρας του κόσμου: 26χρονος Ινδός ο «Mr. World»!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 22:32

Ο πιο ποθητός άντρας του κόσμου: 26χρονος Ινδός ο «Mr. World»!


Από την Ινδία, 26 ετών και ηθοποιός είναι ο Ροχίτ Χαντελγουάλ, ο άντρας που ανακηρύχθηκε ως το πιο σέξι αρσενικό του κόσμου για φέτος, στα καλλιστεία «Mr. World»!

6669.jpg

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου του 1989 στην πόλη Χαϊντεραμπάντ, ο Ροχίτ υπήρξε συνοδός εδάφους σε μικρή αεροπορική εταιρεία της Ινδίας, ενώ άρχισε να γίνεται διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφημιστικά.

R4-1.jpg

Τα σποτάκια έγιναν αφορμή για ασχοληθεί με την υποκριτική και να πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Rohit-6.jpg

Το 2015 στέφθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της Ινδίας και, έτσι, βρέθηκε στα «Mr. World», όπου πήρε την πρωτιά κόντρα σε άλλους 46 γόηδες από κάθε γωνιά του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κόζας, που εκπροσώπησε την Ελλάδα.

Mr-World-India-BN-01.jpg

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κέρδισα! Το ότι είμαι ο πρώτος Ινδός που έχει κατακτήσει την κορυφή στο διαγωνισμό, με κάνει να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο υπερήφανος και ενθουσιασμένος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ροχίτ, που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη.

Rohit-Khandelwal2.jpg

Δεύτερος πιο ωραίος άντρας στον πλανήτη ανακηρύχθηκε ο Φερνάντο Αλβάρεζ, 21 ετών, από το Πουέρτο Ρίκο και τρίτος ο Άλντο Ραμίρεζ, 26 ετών, από το Μεξικό.

collage00.jpg
(Φερνάντο Αλβάρεζ, Άλντο Ραμίρεζ)




00 inkefalonia general ad 300X250