Οι ερευνητές κατέληξαν: Οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και οι πιο άπιστοι

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 21:43

Οι ερευνητές κατέληξαν: Οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και οι πιο άπιστοι

Επιστήμονες βρήκαν αυτό που θέλει να ξέρει κάθε γυναίκα πριν προχωρήσει σε μία σχέση με έναν άνδρα. Έτσι, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου βρήκαν πως οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και πιο πιθανόν να απατήσουν την σύντροφό τους.


Συγκεκριμένα, ζευγάρια με μακροχρόνια σχέση πήραν μέρος στην έρευνα του πανεπιστημίου, η οποία είχε δύο σκέλη.

Πρώτο τεστ

Αρχικά ζητήθηκε από άνδρες και γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, σχολιάζοντας πως βλέπουν την εμφάνισή του συντρόφου τους.

Οι ερευνητές βρήκαν μία σημαντική διαφορά στις απαντήσεις, καθώς οι γυναίκες που είχαν καλύτερη δουλεία (και αμοιβή) από τον σύντροφό τους, έβρισκαν την εμφανισή του ωραία, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και για τους άνδρες με το ίδιο χαρακτηριστικό, οι οποίοι θεώρησαν πως οι εμφάνιση της κοπέλας τους θα μπορούσε να ήταν πιο προσεγμένη.

Δεύτερο τεστ

Το δεύτερο τεστ είχε σχέση με το αν γυναίκες και άνδρες που έχουν καλύτερη οικονομική κατάσταση από το άλλο τους μισό είναι και οι πιο απιστοι.

Οι Κινέζοι επιστήμονες έδειξαν φωτογραφίες σε άνδρες και γυναίκες, στα οποία απεικονίζονται άτομα από το αντίθετο φύλο με το ίδιο οικονομικό υπόβαθρο και περιποιημένη εμφάνιση.

Ερευνητές τους είπαν να διαλέξουν τρία άτομα, με τα οποία στην συνέχεια θα γνωρίζονταν και από κοντά.

Οι γυναίκες, λοιπόν, όταν ήρθαν σε επικοινωνία με τον υποψήφιο που διάλεξαν κράτησαν μία απόσταση ασφαλείας από εκείνον, ενώ οι άνδρες όχι μόνο δεν κράτησαν τις ανάλογες αποστάσεις, αλλά μερικοί από αυτούς δέχθηκαν να ξαναδούν την όμορφη γυναίκα που είχαν διαλέξει από τη φωτογραφία.

Συμπέρασμα

Οι επιστήμονες συνέλεξαν τα στοιχεία και κατέληξαν πως οι άνδρες που είναι πιο πλούσιοι από τις σύντροφό τους είναι πιο πιθανό να τις απατήσουν και επίσης είναι δεν βρίσκουν τόσο ελκυστική την εμφάνισή τους.