Γιατί τα γυναικεία ρούχα δεν έχουν τσέπες; -Κομψότητα ή συνωμοσία; [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 20:27

Γιατί τα γυναικεία ρούχα δεν έχουν τσέπες; -Κομψότητα ή συνωμοσία; [εικόνες]


Αν είστε και εσείς από εκείνους τους ανθρώπους που ψάχνουν απάντηση στο «πού πάνε οι κάλτσες, που χάνονται μέσα στο πλυντήριο» και σε άλλα τέτοια ερωτήματα, σήμερα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί τα γυναικεία ρούχα δεν έχουν τσέπες.

Θα μου πείτε τι να τις κάνουν, από τη στιγμή που κουβαλάνε τσάντες και από μέσα μόνο τυραννόσαυρο δεν βγάζουν. Αλλά σοβαρά, τώρα, κοιτάξτε λίγο τα γυναικεία ρούχα, τι ποσοστό από αυτά έχει τσέπες και δη χρήσιμες, και όχι για ομορφιά;

Οι γνώστες της μόδας ισχυρίζονται πως στα γυναικεία ρούχα δεν ταιριάζουν οι τσέπες γιατί τα κάνουν πιο ογκώδη και λιγότερο κομψά.

Μπορεί, μεν, να ισχύει αλλά τίποτα δεν είναι πιο ειλικρινές από το ότι βιομηχανία της μόδας έχει στήσει συνωμοσία για να είναι αναγκαίες οι τσάντες. Ολες οι γυναίκες χρειάζονται μία τσάντα για να κουβαλήσουν μόνο και μόνο τα κλειδιά, το κινητό και κάποια χρήματα.

Ενα αντρικό παντελόνι, για παράδειγμα, μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρο πορτοφόλι. Σε ένα γυναικείο, όμως, τι χωράει; Τίποτα. Ισα-ίσα το χέρι μιας κυρίας. Ενα κάζουαλ φόρεμα θα μπορούσε να έχει τσεπούλες, για να μην χρειάζονται τσάντες, γιατί καλώς ή κακώς σε κάποιες γυναίκες δεν αρέσουν οι τσάντες.

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram @harpersbazaarus