Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 23:33

Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (εικόνες)

Τη γνωρίσαμε στο τηλεπαιχνίδι «Μεγάλο παζάρι» στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.


Η Όλγα Φαρμάκη έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ και όπως είναι λογικό κοπιάζει για να το διατηρήσει. Η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει πολύ τι τρώει αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά και επιτρέπει στον εαυτό της ένα γλυκό τη μέρα. Η μελαχρινή καλλονή δεν ασχολείται πλέον με το μόντελινγκ και έχει δημιουργήσει ένα fashion blog με την αδερφή της.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανυπομονούν για τις επόμενες αναρτήσεις της

Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics) Το "καυτό" Instagram της Όλγας Φαρμάκη (pics)