Η αισθησιακή υποβρύχια φωτογράφηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 22:41

Η αισθησιακή υποβρύχια φωτογράφηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Μετά από μια απαιτητική χρονιά όπου δοκίμασε τις δυνατότητές της στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, η οποία ωστόσο τελείωσε πρόωρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει... αισθησιακές βουτιές στην πισίνα και μιλάει για τα επόμενα βήματά της. 


Στην συνέντευξή της στο Down Town η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει όσα ακούγονται περί συγκεκριμένων προτάσεων που έχει δεχτεί από άλλα κανάλια:

«Η αλήθεια είναι πως όταν είδα ότι οι καταστάσεις στο Mega ήταν αβέβαιες και δύσκολες, έκανα κάποιες συζητήσεις. Έχω μιλήσει με το Star, αλλά στην πρόταση δεν υπήρχε η Μαίρη (Συνατσάκη). Άλλωστε έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που είναι σε ισχύ. Όσο για το All Star Dancing, δεν έχω καμιά πρόταση επισήμως από το κανάλι. Επίσης μιλάω και για θεατρικές παραστάσεις και για σίριαλ. Αλλά αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό όταν είσαι επαγγελματίας και είσαι ελεύθερος».

Με αφορμή την ιδιαίτερα sexy φωτογράφηση που έκανε και θα δείτε στην συνέχεια, ρωτήθηκε για την εκπληκτική της σιλουέτα. Όπως είναι γνωστό, η Ντορέττα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία. «Το σώμα μου έχει σμιλευτεί απ’ όταν ήμουν μικρή, με πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αργότερα στον στίβο. Ήμουν σερί 15 χρόνια σε εντατική προπόνηση και διατροφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μην έχεις κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν;

Σε κάθε σεζόν μου συμβαίνει αυτό. Είναι τόσο δύσκολη η περίοδος και τόσες λίγες οι δουλειές έτσι ώστε πάντα υπάρχει στο μυαλό μου και το χειρότερο σενάριο, δηλαδή να μείνω εκτός.

Πως είναι η ζωή σου με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Φρατζολίνι;

Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν οι εποχές ήταν απαιτητικές , όπως αυτές που ζούμε τώρα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γι’ αυτά.

Γιατί είσαι επιφυλακτική με τις προσωπικές ερωτήσεις; Δεν εμπιστεύεσαι, φοβάσαι μήπως οι φίλοι σου διαρρεύσουν τα μυστικά σου;

Mου έχει συμβεί φίλοι εντός εισαγωγικών να διαρρεύσουν τα μυστικά μου. Αλλά σε μικρότερη ηλικία. Για αυτό και είμαι επιφυλακτική γενικότερα. Προτιμώ να λέω λίγα. Άλλωστε οι φίλοι μου που μπορώ να εμπιστεύομαι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Αλήθεια έχεις κλείσει με θέματα που μπορεί να έχει μια γυναίκα όπως η μητρότητα;

Τα έχω κλείσει; Aπό τη μία δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία των γυναικών που εστίασαν στη δουλειά, πέρασαν τα χρόνια και δεν επιδίωξαν να έχουν παιδί. Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι έχω κλείσει με αυτό το θέμα. Μπορεί μελλοντικά στη ζωή μου να να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος. Δόξα τω θεώ έκανα τα παιδιά μου πολύ νωρίς, που χρονικά με παίρνει. Δηλαδή μπορώ σε μία στιγμή της ζωής μου να ξαναμπώ στη διαδικασία της μητρότητας. Δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα για μένα. Απλώς όταν έχεις δύο παιδιά οι προϋποθέσεις είναι πιο αυστηρές.

Νιώθεις άγχος που πλησιάζεις τα 40;

Δεν με έχει απασχολήσει το θέμα του χρόνου. Ίσως επειδή έχω κάνει και τα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία δεν έχω τέτοιου είδους αγωνίες. 37 χρονών είμαι. Είτε το πω είτε δεν το πω, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν νιώθω την ηλικία να με έχει καταβάλει, ίσως γιατί κάνω πολλά πράγματα και ίσως γιαυτό να μην μου την έχει βαρέσει.




00 inkefalonia general ad 300X250