Λύγισε ο σκληρός «Ρόκι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 00:45

Λύγισε ο σκληρός «Ρόκι»

Με ελάχιστο κόσμο αλλά με παρόντα όλα τα μέλη της οικογένειάς του αποχαιρέτησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε τον πρόωρα χαμένο γιο του Σαγκ το Σάββατο στο Λος Άντζελες.


Σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών, ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε συντετριμμένος και δίχως να αποχωριστεί στιγμή τα σκουρόχρωμα γυαλιά του. Από το πλευρό του φυσικά δεν έλειπε ούτε η τωρινή σύζυγός του, ενώ στη νεκρώσιμο ακολουθία ήταν και η μητέρα του Σαγκ – και πρώην σύζυγος του Σταλόνε – Σάσα.



Στο προαύλιο της καθολικής εκκλησίας του Σεντ Μάρτιν στο Λος Άντζελες από νωρίς είχαν «στηθεί» δεκάδες φανατικοί θαυμαστές του.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος για έναν γονιό από το να χάνει το παιδί του» είχε δηλώσει ο Σταλόνε στις αρχές της εβδομάδας αμέσως μετά της είδηση του αιφνίδιου χαμού του γιου του.

Ο Σαγκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα με πολλά μπουκάλια από χάπια για τον περιτριγυρίζουν.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια ήταν η ακριβής αιτία θανάτου του 36χρονου ταλαντούχου σκηνοθέτη, αν δεν βγουν πρώτα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται περίπου σε 6 εβδομάδες.



Σύμφωνα πάντως με τη μητέρα του Σαγκ, η αιτία του θανάτου του θα πρέπει σαφώς να αποδοθεί στην ευρεία χρήση ηρεμιστικών χαπιών που έκανε ο γιος της το τελευταίο διάστημα, έπειτα από μια οδοντιατρική επέμβαση.

Χαρακτηριστικό ακόμη είναι ότι οι νέες έρευνες των αστυνομικών αρχών συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Σαγκ δεν ήταν ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών, όπως αρχικά πιστευόταν, αλλά έμπορος.

Πηγήβ: δημοκρατία




00 inkefalonia general ad 300X250