Πλεξίδες για βραδινές εμφανίσεις -6 ιδέες [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 22:21

Πλεξίδες για βραδινές εμφανίσεις -6 ιδέες [εικόνες]

Οι πλεξίδες είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού. Ολα τα κορίτσια θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια και αρχίζουν το πλέξιμο.


Το στιλ αμέσως γίνεται πιο boho ή πιο girly, αναλόγως με τα ρούχα που θα επιλέξετε.

Βέβαια, είναι πολλά κορίτσια που δεν τολμούν να κάνουν κοτσίδες σε μια βραδινή τους έξοδο, πιστεύοντας πως ταιριάζει σε μια πιο πρωινή ή απογευματινή εμφάνιση.

Κι όμως, οι πλεξίδες είναι σούπερ και το βράδυ, με το Instagram να δίνει ιδέες για υπέροχες εμφανίσεις.

Κλασικές πλεξίδες με ατημέλητο στιλ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας στη μέση και να αρχίσετε το πλέξιμο. Επειτα, τραβήξτε μερικές τουφίτσες προς τα έξω για πιο ανάλαφρο λουκ.

@romeestrijd

Κάτι παρόμοιο!

@janicealida

Κοτσίδα-ουρά. Αν έχετε μακριά μαλλιά, αποτελεί ιδανική ιδέα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πλέξετε από τη μέση και κάτω.

@ciara

Στεφανάκι. Αν δεν είστε καλή με τις πλεξίδες, δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αλλά μπορείτε να βάλετε μια φίλη σας. Ξεκινήστε από όποια πλευρά σας βολεύει και δημιουργήστε περιμετρικά του κεφαλιού σας την πλεξίδα. Τα άλλα μαλλιά, μπορείτε να τα πιάσετε αλογοουρά, όπως η Κρίστι Τέιγκεν.

@chrissyteigen

Στεφάνι 2. Με τον ίδιο τρόπο, αλλά σε άλλο στιλ, το στεφανάκι-πλεξίδα γίνεται και έτσι.

 @betweentwobooks

Σαν πριγκίπισσα. Μικρές πλεξίδες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, που καταλήγουν σε ατημέλητο κότσο. Εδώ, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα μέρη και ξεκινήστε να πλέκετε τέσσερις διαφορετικές πλεξίδες. Υστερα, πιάστε όλα τα μαλλιά σας σε κότσο, λίγο πιο κάτω από την κορυφή του κεφαλιού.

 @lenaperminova