Πόση ώρα κάνει η Καρντάσιαν για να ετοιμαστεί κάθε ημέρα -Παρότι είναι στα χέρια επαγγελματιών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 09:32

Πόση ώρα κάνει η Καρντάσιαν για να ετοιμαστεί κάθε ημέρα -Παρότι είναι στα χέρια επαγγελματιών

Οταν είσαι μία Καρντάσιαν- και μάλιστα η Κιμ- το «ρίχνω κάτι πάνω μου και βγαίνω» δεν είναι επιλογή. Η εικόνα πρέπει να είναι τέλεια.

Αλλωστε, αυτό «πουλάει» η ίδια, βγάζοντας εκατομμύρια. Την εξωτερική της εμφάνιση. Κάθε ημέρα λοιπόν κάνει ένα ολόκληρο τελετουργικό για να δείχνει αψεγάδιαστη και η ίδια αποκάλυψε πόση ώρα κρατά αυτή η διαδικασία.

Για να ετοιμαστεί λοιπόν πριν βγει από το σπίτι της- το οποίο σημαίνει χτένισμα και μακιγιάζ- σπαταλά δύο ώρες καθημερινώς! Και αυτό παρότι δεν στέκεται βέβαια η ίδια μπροστά σε έναν καθρέφτη, με τα πινέλα της στο χέρι, αλλά αφήνεται στα χέρια επαγγελματιών, που είναι πιο σβέλτα.

Η Καρντάσιαν δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο που ρίχνει μία κλεφτή ματιά σε αυτό το τελετουργικό ετοιμασίας. «Φτιάχνω μακιγιάζ και μαλλιά για περίπου δύο ώρες κάθε ημέρα», έγραψε, σημειώνοντας ότι εκείνη την ώρα διαβάζει τα email της, μιλά στο τηλέφωνο και ασχολείται με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο οι «ειδικοί» στήνουν την αψεγάδιαστη εικόνα της.


Πηγή: iefimerida