Απολύθηκε από το κανάλι «Ε» η Ελεονώρα Μελέτη -Τι συνέβη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 12:14

Απολύθηκε από το κανάλι «Ε» η Ελεονώρα Μελέτη -Τι συνέβη

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πια στο στελεχιακό δυναμικό του καναλιού Epsilon, καθώς ο σταθμός κατήγγειλε τη σύμβαση της και η παρουσιάστρια απολύθηκε. 

Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο Πρωινούλι ο σταθμός κατήγγειλε τη σύμβαση και η παρουσιάστρια δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ε. 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο... επεισόδιο στη σχέση του σταθμού με την παρουσιάστρια σημειώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες. Η Ελεονώρα Μελέτη, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ Weekly παρά την απαγόρευση του σταθμού σε όλους τους εργαζομένους σε αυτό να παραχωρούν συνεντεύξεις και να κάνουν φωτογραφίσεις για τα τρία περιοδικά ΟΚ!, Hello και ΕΓΩ χωρίς προηγουμένως να υπάρχει συνεννόηση με τη διοίκηση του σταθμού. Σημειώνεται ότι το Ε προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά την απαγόρευση των τριών προαναφερθέντων περιοδικών σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ να αναπαράγουν οποιουδήποτε δημοσιεύματός τους, 

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη χωρίς να έρθει σε συνεννόηση με το κανάλι λέγοντας απλά ότι  το Ε έχει γνώμη μόνο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και όχι για κάτι άλλο.


Πηγή: iefimerida



00 inkefalonia general ad 300X250