Σε έκπτωση τα ρούχα της διάσημης Βιβιάνα Μαραβέγια για καλό σκοπό [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 10:15

Σε έκπτωση τα ρούχα της διάσημης Βιβιάνα Μαραβέγια για καλό σκοπό [εικόνες]

Ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση της τρέχουσας οικονομικής κρίσης και των συνεπειών της αποφάσισε να παίξει η νέα και ταλαντούχα σχεδιάστρια Βιβιάνα Μαραβέγια.


Με πρωτοβουλία της σχεδιάστριας, στα τέλη Απριλίου, οι πανέμορφες εκπρόσωποι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό στο Ζάππειο Μέγαρο, με τα ρούχα του οίκου Maraveya.

Οι πανέμορφες Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγούρη, Εύη Μωραϊτίδου, Ειρήνη Αϊνδιλή, Βάσω Βουγιούκα και Μιρέλα Μανιάνι, καθώς και η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, φωτογραφήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα των πωλήσεων από τα φορέματα του οίκου, που φόρεσαν οι Ολυμπιονίκες, θα διατεθούν στο πρόγραμμα δράσης "ΜΠΟΡΟΥΜΕ", (ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ) για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για τον σκοπό αυτό, από τις 23 Μαίου και ως τις 3 Ιουνίου 2016 τα ρούχα του Οίκου Maraveya, από την συλλογή 2016, πωλούνται σε έκπτωση 20%. Το  40%  των  εσόδων  θα  διατεθούν  στο  πρόγραμμα δράσης   "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" για την  υποστήριξη  συνανθρώπων μας  που  βρίσκονται σε  ανάγκη. Οι παραγγελίες  μπορούν  να  δίνονται   στο  www.shopmaraveya.com .  τηλ. επικοινωνίας  6984625133.

Τα ρούχα Maraveya είναι διαθέσιμα σε καταστήματα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλά νησιά, ενώ μπορεί κάποιος να δει τις δημιουργίες της και στο maraveya.com

Ποιά είναι η επιτυχημένη σχεδιάστρια

Μπορεί να σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στο Pratt Institute της Νέας Υόρκης, όμως η Βιβιάνα Μαραβέγια ήξερε από πολύ μικρή ηλικία ότι ήθελε να βρίσκεται ανάμεσα σε μεταξωτά υφάσματα, τόπια και πατρόν, μέχρι κάποια μέρα να δει μοντέλα με τη δική της συλλογή να περπατάνε στην πασαρέλα.

Ελένη Μενεγάκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Καινούριου, Δέσποινα Καμπούρη, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι λίγα από τα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz που έχουν φορέσει δημιουργίες της.

«Θα ήθελα να σχεδιάσω κάποια στιγμή στο μέλλον μία συλλογή και τα έσοδα από τις πωλήσεις να πάνε σε κάποιο ίδρυμα που στηρίζει τις άπορες οικογένειες. Όχι μόνο για στέγη και φαγητό, αλλά και για σπουδές, που στο μέλλον μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των παιδιών τους», δηλώνει η 28χρονη και επιτυχημένη σχεδιάστρια.


iefimerida.gr