Τι μας κάνει ελκυστικούς -Η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 22:15

Τι μας κάνει ελκυστικούς -Η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο [εικόνες]

Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να είναι το εκείνο το στοιχείο που προσελκύει τον «Αλλον» να σας προσεγγίσει, ωστόσο, δεν είναι εκείνο που θα λέγαμε πως κατέχει σημαντικό χώρο στο πακέτο του ελκυστικού.

 

Δηλαδή, ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ελκυστικός, χωρίς να είναι πανέμορφος. Αλλωστε, μην ξεχνάμε πως η ομορφιά είναι θέμα υποκειμενικό.

Οι άνθρωποι που κάνετε παρέα, ο τρόπος που μιλάτε, ακόμα και το εάν έχετε σκύλο είναι ορισμένα στοιχεία που σας κάνουν πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.

Τι σας κάνει εκλυστικό;

Χαμογελάστε περισσότερο

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μεγάλο, αληθινό χαμόγελο. Δείχνει στον Αλλον πως είστε ένα αισιόδοξο άτομο, που θα γεμίσει τη ζωή του με θετική ενέργεια.

Pixabay

Να περιτριγυρίζεστε από φίλους

Ερευνα του 2014 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο έδειξε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ομάδες φαίνονται πιο γοητευτικοί.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος επεξεργάζεται συνολικά μια ομάδα ανθρώπων, κάνοντας το κάθε πρόσωπο να δείχνει πιο πολύ στο «μέσο όρο», με αποτέλεσμα και πιο ελκυστικό.

Να είστε ηγέτης

Είναι γνωστό πως η εξουσία είναι σέξι, οπότε είναι και ελκυστική. Ο αρχηγός, παραδείγματος χάρη, μιας ομάδας φαίνεται πιο όμορφος από κάποιον που δεν βρίσκεται σε αυτή, όχι απαραίτητα επειδή έχει και την ανάλογη εμφάνιση. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μια δουλειά, με τον διευθυντή της εταιρείας.

Game of Thrones official page @ HBO

Να είστε αστείοι

Σε ποιον δεν αρέσει να έχει δίπλα του έναν αστείο άνθρωπο. Να τον κάνει να γελάει, όταν δεν είναι καλά, να είναι διασκεδαστικός με την παρέα του.

Δεν είναι λίγες οι έρευνες, που έχουν δείξει πως μια γυναίκα είναι πιο ελκυστική σε έναν άνδρα, όταν τον κάνει να γελάει. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Μελέτη έχει δείξει πως ένας άνδρας έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το τηλέφωνο μιας κοπέλας αν είναι αστείος.

Να είστε ιδιοκτήτης σκύλου

Τα σκυλιά τραβάνε πάντα τα βλέμματα και όχι μόνο. Μελέτη αναφέρει πως οι γυναίκες θεωρούν έναν άνδρα καλύτερο σύντροφο για σχέση, αν έχει σκύλο. Ολο αυτό έχει να κάνει με το ότι πιστεύουν πως είναι περισσότερο ικανός να δεσμευθεί, ενώ είναι και πιο χαλαρός και πιο προσιτός.

Pixabay

Να είστε ευγενικοί

Μέσα σε έναν κόσμο που οι τρόποι έχουν ξεφτίσει, το να μιλάς στους ανθρώπους που δεν ξέρεις στον πληθυντικό, το να σέβεσαι τους σερβιτόρους και να βοηθάς κάποιον ανήμπορο είναι μικρά θαύματα.

Το να είστε, λοιπόν, ευγενικός, είναι στοιχείο που σας κάνει ελκυστικούς, χωρίς καθόλου κόπο.

Να ζείτε σε μια όμορφη περιοχή

Ενταξει, αυτό ίσως να είναι κάπως ρηχό, αλλά έρευνα σημειώνει πως οι άνδρες, που ζουν σε μια high status περιοχή είναι και πιο γοητευτικοί. Οσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά.

Οι γυναίκες συνδυάζουν τον τόπο κατοικίας με την ικανότητα φροντίδας μιας οικογένειας.

Pixabay