Εκλεψε την παράσταση ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος με ρόμπα γνωρίζοντας τον Ομπάμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 11:55

Εκλεψε την παράσταση ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος με ρόμπα γνωρίζοντας τον Ομπάμα

Τι κι αν η Κέιτ έβαλε τα καλά της; ΄Η η Μισέλ κυριάρχησε με την πληθωρική παρουσία της; Τι κι αν ήταν εκεί ο Ομπάμα, ο Ουίλιαμ κι ο Χάρι; Ο μικρός Γεώργιος έλαμψε.

 

Αυτό το μικρό αγόρι έχει γεννηθεί για να κλέβει την παράσταση όπου και να βρίσκεται.

   Οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Γεώργιου με τη ρόμπα να κάνει δυνατή χειραψία με τον «πλανητάρχη» έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Και ήταν ο, μόλις 2 ετών, πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που αποδείχτηκε το πρόσωπο το οποίο συγκέντρωσε τα περισσότερα φλας στη συνάντηση που είχε ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα με τους παραπάνω στο χθεσινό ανεπίσημο γεύμα στο παλάτι του Μπάκινχαμ. 

  Η συνάντηση του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ, έγινε στο πλαίσιο του ταξιδιού των Ομπάμα στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την υποστήριξή του στην παρμονή της Βρετανίας στην ΕΕ - χθες, μάλιστα, ο Ομπάμα έδωσε μια κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Την ίδια ημέρα είχε και μια ... κινηματογραφικού τύπου συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Γουίνδορ. 

  ΄Ηταν, δε, επιθυμία της Μισέλ Ομπάμα να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Και λόγω του έκτακτου γεγονότος, οι γονείς του μικρού Γεώργιου του επέτρεψαν να ξενυχτήσει. Φορώντας τη ρόμπα του, λοιπόν, (αλλά με πουκάμισο από μέσα, να εξηγούμαστε), ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ γνώρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τη φωτογραφία από τη συνάντηση αυτή έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον. 

  Ο πρίγκιπας φαίνεται ότι ένιωσε πολύ άνετα δίπλα στους Ομπάμα, αφού αμέσως μόλις τους χαιρέτησε ανέβηκε στο ξύλινο αλογάκι του και άρχισε να παίζει, όσο εκείνοι τον κοιτούσαν.

 Στη συνέχεια, ο μικρός πρίγκιπας πήγε στο κρεβάτι του και τα δύο ζευγάρια κάθισαν σε ένα από τα εντυπωσιακά σαλόνια του παλατιού και συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις παρακάτω φωτογραφίες, στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρίγκιπας Χάρι.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ