Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα πραγματικά σέξι μα όχι ...πρόστυχη;

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 22:29

Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα πραγματικά σέξι μα όχι ...πρόστυχη;

Ο καθένας ορίζει την έννοια του «σέξι» με τον δικό του τρόπο. Το πιθανότερο είναι η δική μου άποψη να διαφέρει στις περισσότερες λεπτομέρειες από τη δική σου, η δική σου από του άλλου και πάει λέγοντας. Αυτή άλλωστε, είναι και η φυσική σειρά των πραγμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζητήματα στα οποία αναγκαστικά θα συμφωνήσεις. Κι αν όχι εσύ προσωπικά, τότε η πλειοψηφία των υπόλοιπων αντρών που βρίσκονται εκεί έξω.


Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε το εξής: κάθε άντρας επιθυμεί μια γυναίκα δίπλα του, η οποία θα είναι καυτή και θα «ξυπνά» τα ερωτικά του ένστικτα. Αυτή είναι η φύση μας και δεν αλλάζει ότι κι αν λένε, ότι κι αν πιστεύουν ορισμένες γυναίκες. Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όμως, όταν η κουβέντα φτάνει στο τι είναι καυτό και ποια η απόσταση από το πρόστυχο. Γιατί μπορεί πάνω στο one night stand να μη μας ενδιαφέρουν και πολλά. Για την ακρίβεια, όσο πιο πρόστυχη (ενίοτε και χυδαία) είναι κάποια, τόσο το καλύτερο. Στην αναζήτησή μας όμως, για μία κοπέλα με την οποία επιθυμούμε σχέση πέραν της μιας νύκτας, τα πράγματα αλλάζουν άρδην.

Μπορεί να παραμένει η σταθερά του: «ψάχνουμε για μια ερωτική και καυτή γυναίκα», ταυτόχρονα όμως, ζητάμε από τη γυναίκα αυτή να τιθασεύσει τον υπέρμετρο ερωτισμό και σε καμία των περιπτώσεων να μην ξεπερνά τα όρια του πρόστυχου (και δη του χυδαίου) στα οποία αναφέρθηκα παραπάνω. Δύσκολο; Σίγουρα. Εφικτό; Εννοείται!

Ποια είναι λοιπόν, τα στοιχεία εκείνα σε μία γυναίκα που καλύπτουν και ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις μας;

Το ντύσιμό της

0228073001443966630

Έχει ειπωθεί και σε παλιότερο άρθρο. Οι άντρες είμαστε οπτικά όντα κι ως τέτοια λειτουργούμε, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Αυτό που θα δούμε σε μία κοπέλα εξωτερικά, είναι κι αυτό στο οποίο θα βασιστούμε για τη ...συνέχεια. Και πιστέψτε με, κανένας άντρας δε θέλει να δει από την πρώτη στιγμή το στήθος, το εσώρουχο, την κοιλιά, την πλάτη και τα πόδια της γυναίκας που έχει απέναντί του. Όσο όμορφα κι εντυπωσιακά κι αν είναι τα παραπάνω, η φάση του «παρ’ τα όλα στο πιάτο» δεν έχει σασπένς και δε μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μπορεί στην παρέα να ξεκινήσουμε τα κάφρικα «Ωωω, τι ‘σαι ‘συ μάνα μου;» αλλά εκ των πραγμάτων αυτό σημαίνει ότι καυλαντίζουμε κι όχι ότι παίχτηκε το πολυπόθητο ...κλικ. Σίγουρα κάτι θέλουμε να δούμε, αλλά κάθε φορά κι από ένα πράγμα (εκτός από το εσώρουχο #ξενέρωτο). Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η τρέλα μας με το outfit του γραφείου. Αυστηρό μεν, σέξι δε (οι γόβες τα κάνουν όλα)...

Η ζωντάνιά της

Δεν υπάρχει πιο σέξι χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα, από το να είναι η ψυχή της παρέας. Να γελάει, να έχει ενέργεια και να βγάζει τόση θετική διάθεση από μέσα της που αυτομάτως ανεβάζει και το δικό σου κέφι και ηθικό. Με μία προϋπόθεση όμως. Όλο αυτό, να της βγαίνει αυθόρμητα και χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Διότι αν γίνει τεχνητά (επειδή διάβασε το άρθρο και είπε να το προσπαθήσει ας πούμε), η συνταγή χαλάει και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο. Οπότε είναι κάτι με το οποίο γεννιέται και δεν αναπτύσσεται στην πορεία. Αν όμως, έχετε εντοπίσει μια τέτοια γυναίκα, είμαι βέβαιος πως καταλαβαίνεται what I’m talking about!

Ο τρόπος με τον οποίο μιλά

Φωνή, χροιά, τόνος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην ομιλία ορισμένων γυναικών. Το μόνο σίγουρο, είναι η δύναμη και η επιρροή που έχει πάνω μας το συγκεκριμένο στοιχείο μιας κοπέλας. Για να συνειδητοποιήσετε ακριβώς, τι είναι αυτό που λέω, αρκεί να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: «Είχατε ποτέ φαντασίωση με τη γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη του μικροφώνου της ραδιοφωνικής εκπομπής που ακούγατε;». Μην πείτε όχι. ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Το σκωτσέζικο ντους

Οι γυναίκες το μεταφράζουν κάπως έτσι: «Όσο τον φτύνεις, τόσο κολλάει». Αυτή είναι η μισή αλήθεια όμως. Διότι για να φτάσει ένας άντρας στο σημείο να παρατηρήσει το ...φτύσιμο, θα πρέπει πρώτα να έχει βιώσει την προσοχή της. Συνεπώς, το μυστικό εντοπίζεται στην εναλλαγή των καταστάσεων και των συναισθημάτων. Εκεί που μας κάνει να αισθανόμαστε οι πλέον σημαντικοί για εκείνη, κάνει στροφή 360 μοιρών και ...το παίζει λιγάκι αδιάφορη. Ε, εκεί μας αποτελειώνει!

Η θηλυκότητά/ευγένειά της

0251814001443966630

Αν με τη ζωντάνια θα την προσέξουμε μία φορά, με την θηλυκότητα και την ευγένειά της θα το κάνουμε εκατό. Ειδικά στην εποχή μας, όπου οι γυναικείες ...γυναίκες αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Το βρισίδι, η κατανάλωση μπύρας, τα ρεψίματα, η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και οι διαπληκτισμοί για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ προνόμια. Ας το αποδεχτούν επιτέλους ορισμένες...

Ο τομέας του φλερτ

Νομίζω πως αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο υστερούν περισσότερο από κάθε άλλο, οι κοπέλες στη χώρα μας. Δυστυχώς (για εμάς), δεν ξέρουν να φλερτάρουν ούτε όταν τις προσεγγίζουν, ούτε όταν προσεγγίζουν εκείνες. Στην πλειοψηφία τους είναι ξινές, απόμακρες και στην καλύτερη περίπτωση θυμίζουν παγοκολώνες. Κορίτσι μου, πότε θα καταλάβεις ότι είναι πολύ όμορφο και σέξι να χαμογελάσεις σε ένα κομπλιμέντο, ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι για το κάτι παραπάνω; Επίσης, πότε θα καταλάβεις ότι δεν είναι αμαρτία να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα με όμορφο, μυστήριο και γεμάτο αυτοπεποίθηση τρόπο; Μάλλον ποτέ. Μοναδική μας ελπίδα, να κάνουν ιδιαίτερα τα καλοκαίρια, μαζί με τις τουρίστριες...

Το σεξ

Θα ήταν αμαρτία να γράψω για σέξι χαρακτηριστικά και να μην υπάρξει η παραμικρή αναφορά στο ...σεξ. Από ετυμηγορικής σκοπιάς και μόνο, θεωρείται επιβεβλημένο. Κι από πρακτικής όμως, δεν υστερεί. Διότι μια γυναίκα που θέλει σεξ και το δείχνει, μπορεί να σε ...ισοπεδώσει στο διάβα της. Με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποσημείωση όμως. Η γυναίκα αυτή, πρέπει να το δείχνει αποκλειστικά και μόνο στο πρόσωπο που την ενδιαφέρει και με τον κατάλληλο τρόπο. Μη με ρωτήσετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος. Αυτές ξέρουν...

Η ικανότητα/θέληση να τσαλακωθεί

Και τέλος, σκέφτηκα να κλείσω με ένα ακόμη σέξι χαρακτηριστικό για το οποίο λίγοι μιλούν κι ακόμη λιγότεροι γράφουν. Αναφέρομαι στη φάση που η γυναίκα δε φοβάται και τολμά να βγει έξω από τα ...ρούχα της. Δεν ντρέπεται ακόμα και τη σκιά της, δε τρέμει στην ιδέα να γίνει σμπαράλια το ίματζ της κι όντας χαλαρή, ξέρει να ζει και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Είτε καλοντυμένη και με βαμμένα νύχια, είτε άβαφη και με αχτένιστα μαλλιά. Άλλωστε, τα μοντέλα και τις ...στημένες, μας αρκεί να τις βλέπουμε στα περιοδικά και σε τίποτα περίεργα βιντεάκια (όχι στο YouTube). Σχέση, θέλουμε να κάνουμε με την κοπέλα της διπλανής πόρτας!