5 μύθοι για το τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 22:54

5 μύθοι για το τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

Μην ακούς αυτά που λέει ο κόσμος. Τα αρσενικά μπορεί να μην ξέρουν τι θέλουν γενικώς, αλλά στο σεξ τα δέχονται όλα αν τους αρέσει η γυναίκα που έχουν δίπλα τους.

 

Ας πούμε ότι έχετε βγει ραντεβού (ένα, δύο, δέκα - δεν έχει καμία σημασία) και έρχεται η στιγμή (η πιο μεγάλη στιγμή), που θα βρεθείτε αντικριστά - όχι απαραίτητα αυτό - στο ίδιο κρεβάτι. Με λίγα λόγια ο ένας θέλει τον άλλον κι ετοιμάζεστε να κάνετε σεξ. Τότε περνούν από το μυαλό σου εκτός από το να σου τύχει κάτι από τα πιο άβολα πράγματα που μπορεί να σε βρουν κατά τη διάρκεια του σεξ, σκέφτεσαι και όλα εκείνα που ακούγονται για τους άντρες, τις απαιτήσεις τους όταν οριζοντιώνονται με μια γυναίκα πλάι τους και το τι μπορεί να τους κάνει να μη σε θέλουν ή να μην σου ξανατηλεφωνήσουν.

Μην ακούς κανέναν, εδώ σου έχω όλη την αλήθεια για τους πιο συχνούς μύθους που κυκλοφορούν.

1. Δεν τους ενοχλεί να είσαι "πιο έμπειρη" σεξουαλικά

Όσο κι αν δεν το παραδέχονται, το γεγονός ότι εσύ μπορεί να έχεις κάνει σεξ με έναν αριθμό αντρών που εκείνοι θεωρούν "μεγάλο", τους κομπλάρει. Έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να ανταγωνιστούν και να συγκριθούν με μια ουρά σαν αυτή που έχει στο Μπενάκη για τη μέθοδο Abramovic. Αν και δε θα έπρεπε να σε νοιάζει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις -αν θες να κάνεις σεξ με κάποιον- είναι πολύ απλά να μη μιλάς για τις σεξουαλικές σου εμπειρίες, γιατί μετά θα σε σκέφτονται να κάνεις σεξ έτσι όπως τους περιέγραψες, με κάποιον άλλον. Ευνουχίζονται κι εύκολα, τι να τους κάνεις.

2. Περιμένουν ότι είσαι το ίδιο "προχωρημένη" με αυτούς

Αυτό είναι ένα εντελώς τυχαίο ζήτημα και έχει να κάνει με την προσφορά και τη ζήτηση της κάθε φοράς. Αν κάνετε σεξ απ' το πρώτο ραντεβού, αλλά εκείνος ψάχνει για σχέση, είναι αρκετά πιθανό να μην σου ξαναστείλει. Αν όμως έψαχνε για one night stand, τα πήγες περίφημα. Γενικά κυκλοφορούν τα πάντα εκεί έξω: θα υπάρξει ο τύπος που δε θα σου ξαναμιλήσει επειδή δεν του έστειλες γυμνή φωτογραφία σου και επίσης θα βρεις κι εκείνον που σχεδόν θα "θιχτεί" επειδή τον κάλεσες σπίτι σου στο δεύτερο ραντεβού. Δεν υπάρχει κανόνας, γι' αυτό κάνε ό,τι νιώθεις.

3. Θέλουν μόνο τις γυναίκες που υπόσχονται να κάνουν όλα όσα ζητήσουν εκείνοι στο κρεβάτι

Δε θα σταματήσει να σε θέλει επειδή δεν του κάνεις στοματικό όσο συχνά θα ήθελε. Το βασικό τους ζήτημα είναι να ταιριάζει η σεξουαλική σας χημεία. Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να ενδιαφέρει κι εσένα. Στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερο και θα νιώσουν πολύ μεγαλύτερη πίεση αν τους πεις "ναι" σε κάτι που θα ζητήσουν κι εσύ δε θες να κάνεις. Γιατί θα φανεί και δε θα περάσεις κανείς από τους δυο σας καλά. Και ναι, θέλουν να βλέπουν ότι το απολαμβάνεις.

4. Αν τον κάνεις να περιμένει για να κάνετε σεξ, δε θα σε θέλει

Η αντίδρασή τους όταν δείχνεις ότι δε θες να κάνετε ακόμα σεξ, ποικίλλει, ανάλογα με το τι πιστεύουν ότι φταίει και το καθυστερείς. Αν καταλάβουν ότι απλά θες να νιώσεις πιο άνετα μαζί τους και δεν είναι κάφροι, θα το βρουν χαριτωμένο και είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν μερικά ακόμα ραντεβού ώστε να γνωριστείτε καλύτερα μέχρι να δει ο ένας τον άλλον γυμνό.

5. Το one night stand δεν πρόκειται να οδηγήσει ποτέ σε σχέση

Γενικά οι (περισσότεροι) άντρες δεν αναρωτιούνται από μικροί πότε θα βρουν τη γυναίκα της ζωής τους. Οπότε όταν αποφασίσουν να είναι με κάποια, έχει περισσότερο να κάνει με την ίδια τη γυναίκα και το σωστό timing στη ζωή τους. Αυτό σημαίνει πως αν δεν είναι έτοιμοι συναισθηματικά να μπουν σε μια μακροχρόνια σχέση, δε θα το κάνουν ανεξάρτητα απ' το αν θα κάνεις σεξ μαζί τους το πρώτο βράδυ ή μετά από έναν μήνα. Απ' την άλλη αν είναι έτοιμοι να δεσμευτούν και σε θεωρούν μια πολύ καλή περίπτωση, δύσκολα θα αποθαρρυνθούν ή θα τρομάξουν από το γεγονός ότι κάνατε σεξ πολύ νωρίς/αργά.

ladylike.gr