Δείτε φωτογραφίες της Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν μόλις 22 χρονών!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 12:40

Δείτε φωτογραφίες της Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν μόλις 22 χρονών!

Πριν από το Yale, πριν το γάμο με τον Μπιλ, τη Γερουσία, το Λευκό Οίκο και την ενδεχόμενη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ από την ίδια. Πριν από όλα αυτά, υπήρχε ένα κορίτσι με πολλές φιλοδοξίες, η Χίλαρι Νταϊάν Ρόνταμ. 

Ο κόσμος, βέβαια, την έμαθε ως Χίλαρι Κλίντον, αλλά εκείνη ξεχώριζε από νεαρή ηλικία. Οπως το 1969, όταν μία ομιλία της στο Wellesley College την έφερε στις σελίδες του LIFE. Ηταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ανέθετε σε φοιτητές να κάνουν ομιλία πριν από την τελετή της αποφοίτησης και όταν η Κλίντον τελείωσε, ο κόσμος τη χειροκροτούσε όρθιος επί επτά λεπτά. 

Αυτό ήταν και η αφορμή για την πρώτη συνέντευξή της. Η φωτογράφηση, την οποία ανέσυρε από τα αρχεία του το περιοδικό, αποκαλύπτει ένα πρόσωπο της Κλίντον που δεν έχουμε ξαναδεί. Στο πατρικό της, με μακριά μαλλιά και τεράστια γυαλιά, όπως πρόσταζε τότε η μόδα, προσπαθεί να παίξει με το φακό. 

Βέβαια, δεν τα κατάφερε απόλυτα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που βγήκαν τώρα στο φως, δεν είχαν δημοσιευθεί τότε στο LIFE και συνοδεύονταν από κάποιες σημειώσεις του φωτογράφου, ο οποίος παρατηρούσε πως το μόνο που τον βοήθησε στην περίπτωσή της ήταν τα γυαλιά, καθώς προφανώς η Κλίντον δεν είχε ιδιαίτερη άνεση.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ