10 λόγοι που πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στο «καλό παιδί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 10:48

10 λόγοι που πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στο «καλό παιδί»

  Θα σου έχει τύχει κι εσένα να κολλήσεις μια φορά ή και παραπάνω με ένα κακό παιδί που δεν σου δίνει σημασία, ασχολείται με άλλες ή αργεί να απαντήσει στα μηνύματά σου.

 

Ήρθε η ώρα όμως να δικαιώσεις όλα αυτά τα καλά παιδιά που σε περιτριγύριζαν κι εσύ τα έφτυνες για τους «αλήτες». Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχεις πει για κάποιον «Είναι καλό παιδί αλλά..» Όλο κάτι σε χαλάει ή έτσι νομίζεις επειδή έχεις το μυαλό σου αλλού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να δώσεις μια ευκαιρία σ” ένα καλό παιδί.

Λοιπόν κάτσε και άκου μερικές από τις ιδιότητες του καλού παιδιού.

1. Ξέρει να ακούει: Δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Ξέρει ότι έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου και ενδιαφέρεται να τα ακούσει.

2. Είναι διαθέσιμο για συζήτηση: Δεν θα σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού πάνω σε μια διαφωνία σας.

3. Σου δείχνει πώς να μοιράζεσαι: Δεν είναι «φαταούλας», είναι της άποψης ότι το να μοιράζεσαι δείχνει πως νοιάζεσαι.

4. Είναι ρομαντικός: Δεν θα σε εκμεταλλευτεί μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα σεξουαλικό του ένστικτο.

5. Σου λέει συνέχεια πόσο όμορφη είσαι: Δεν κοιτάει να σου πει με ξινίλα τι είναι στραβό πάνω σου π.χ. κυτταρίτιδα, αλλά αντιλαμβάνεται την ομορφιά σου συνολικά και δεν «κολλάει» σε τέτοιες λεπτομέρειες.

6. Δεν χάνει ευκαιρία να σε κάνει να χαμογελάς: Όχι απλά να γελάς αλλά και να χαμογελάς. Δεν θέλει να δει στιγμή θλιμμένο το μουτράκι σου.

7. Σου αφιερώνει ποιοτικό χρόνο: Όταν είστε μαζί έχει όλη του την προσοχή στραμμένη πάνω σου και όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση. Κοινώς δεν σε γράφει.

8. Έχει υπομονή: Ό,τι κι αν συμβεί θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα ή να δεχτεί μια κακή σου στιγμή.

9. Δεν έχει ανασφάλειες: Δεν φοβάται μήπως σε χάσει και σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Γιατί να έχει άλλωστε; Αφού σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά.

10. Λέει πάντα την αλήθεια: Μπορείς κι εσύ να του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη αφού ποτέ δεν θα σε πληγώσει λέγοντάς σου κάποιο ψέμα.

Του λείπει κάτι; Μια δοκιμή θα σε πείσει!

backstage24.gr