Οι τάσεις στα τζιν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 19:47

Οι τάσεις στα τζιν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016!

Δεν υπάρχει πιο χρήσιμο και πιο αγαπημενό υλικό για τις γκαρνταρόμπες μας από τοτζιν.

 

Είτε ετοιμαζόμαστε για μια πρωνή βόλτα, μια εκδρομή ή σετάρουμε ένα σύνολο για μια χαλαρή βραδινή έξοδο, το denim υπάρχει σχεδόν πάντα ενσωματωμένο στο look μας με κάποιο τρόπο.

Ποια jean κομμάτια θα πρέπει να έχεις όμως στην ντουλάπα σου τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016που ξεκινάει για να είσαι σίγουρη ότι είναι ενημερωμένη;

Ευτυχώς αυτή η σεζόν έχει πολλές επιλογές για να βρεις κι εσύ εκείνες που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ. Θέλεις λοιπόν να μάθεις ποια είναι τα hot denim στιλ για αυτή τη σεζόν;

Μετακινήσου προς τα κάτω για να μάθεις περισσότερα και να δεις αν έχεις κάποιο από αυτά στην γκαρνταρόμπα σου αλλά και να εντοπίσεις την επόμενη denim αγορά σου...


ΨΗΛΟΜΕΣΟ & '90s
H τελευταία εξέλιξη του skinny jeans σε πιο σταθερό πανί, λίγο distressed, και ψηλόμεση. Φόρεσε το δικό σου με cropped top και ένα εμπριμέ μαντό.



CROPPED & FLARED

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν με μήκος μέχρι τον αστράγαλο είναι καθολικά κολακευτικό. Φόρεσε το δικό σου ένα pajama top και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή lace-up flats.


RAVER JEANS
 Λίγο loose και πολύ cool-αυτό το τζιν είναι φτιαγμένο για να προσθέσει άνεση και στιλ στο look σου! Τα'ιριαξέ το με ένα sexy crop-top ή μπούστο και ολοκλήρωσε το look με ένα blazer ή μια καμπαρντίνα.


H ΜΙΝΙ DENIM ΦΟΥΣΤΑ

 Και εκεί που δεν το περιμένεις, η μίνι τζιν φούστα είναι και πάλι εδώ! Φόρεσε τη δική σου με denim πουκάμισο και loafers.


SO BLUE


Ένα αληθινά μπλε, ιδανικά με ημιτελές στρίφωμα jean είναι το νέο αγαπημένο στιλ των street-style stars. Tαίριαξέ το με κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις για πιο κομψό αποτέλεσμα αλλά και με ζωηρές για πιο fun εμφανίσεις.


FLARE JEANS

Το flare-jeans εξακολουθεί να είναι δημοφιλές και για αυτή τη σεζόν.Δοκίμασε το σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως λευκό ή ανοιχτό γκρι.


DENIM OVERALL
 O zεστός καιρός ζητάει να αποκαλύψεις τα πόδια σου -γιατί να μην το κάνεις με ένα διασκεδαστικό overall; Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι loafers το πρωί και με platform sandals το βράδυ.


THE FRENCH BOYFRIEND
Ενώ τα παραδοσιακά boyfriend jeans εξακολουθούν να έχουν μια θέση στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας φέτοες επιλέγουμε να δοκιμάσουμε και μια λίγο πιο προσαρμοσμένη στο σώμα εκδοχή του με μήκος μέχρι τον αστράγαλο.


  MΕ ΞΕΦΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΦΩΜΑ
Κάθε κορίτσι δικαιούται να δείξει μια πιο edgy πλευρά..


EMBROIDERED DENIM


Αν τα flares δεν είναι και τα αγαπημένα σου από τα στιλ της δεκαετίας του '70, μπορείς να στραφείς σε επιλογές με κεντήματα.


WIDE LEG JEANS

Για τις ημέρες που θέλεις άνεση και στιλ, είναι η τέλεια loose επιλογή για φέτος! Tαίριαξέ το με bodies, crop-tops αλλά και εμπριμέ ή μονόχρωμα πουκάμισα.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ