Πόπη Τσαπανίδου : Αγκαλιές και φιλιά με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 15:47

Πόπη Τσαπανίδου : Αγκαλιές και φιλιά με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια!

Την πρώτη τους δημόσια έξοδο έκαναν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού στο κέντρο Thalassa που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και οι Onirama, ο φωτογραφικός φακός της Real life τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.

Η όμορφη παρουσιάστρια, ντυμένη ροκ και ο γοητευτικός χρηματιστής πέρασαν απαρατήρητοι από τους θαμώνες, αφού είχαν κλείσει τραπέζι στο πίσω μέρος της σκηνής μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι.

Μετά τις 3 το πρωί, όταν οι Onirama με τον Ρέμο ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, το ζευγάρι σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει αγκαλιά, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά. Η δημοσιογράφος και ο χρηματιστής αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και μετά τις 5 το πρωί αποχώρησαν διακριτικά από το νυχτερινό κέντρο, όπωςακριβώς και είχαν μπει.

Σχέδια για διακοπές... Η εκπομπή "ΣΚΑΙ Τώρα" θα πει στο κοινό της "καλό καλοκαίρι" στις 20 Ιουλίου, όμως τα ηνία της εκπομπής θα τα αναλάβει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού άλλη ομάδα δημοσιογράφων. Το όμορφο ζευγάρι θα συνεχίσει τις σύντομες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι η δημοσιογράφος να πάρει την καλοκαιρινή της άδεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ,ο πετυχημένος χρηματιστής διαθέτει σκάφος και συνηθίζει να επισκέπτεται τα κυκλαδίτικα νησιά. Έτσι, οι δύο τους προγραμματίζουν τον Αύγουστο να χαθούν στα νησάκια του Αιγαίου, αλλά και στις απόκρημνες παραλίες στα νησιά του Ιουνίου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογράφους.

tlife




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ