Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 19:27

Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

Πιθανότατα από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του "σκληρού" του Χόλιγουντ Sylvester Stallone, Sage. Ήταν πεθαμένος για πάνω από τρεις μέρες, πιθανόν και τέσσερις. Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές, βρέθηκαν συνταγογραφημένα χάπια στο χώρο όπου βρέθηκε και η σωρός του Sage Stallone και η αστυνομία τώρα εξετάζει εάν ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία ή ατύχημα. Η αυτοψία αναμένεται να γίνει στις επόμενες 48 ώρες.

Το πτώμα του άτυχου Sage μεταφέρθηκε κατευθείαν στο ιατροδικαστικό εργαστήριο και όχι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές το ασθενοφόρο έφτασε στο διαμέρισμα του Sage στο Λος Άντζελες στις 3:05 το απόγευμα, τοπική ώρα και επί 25 λεπτά γινόταν προσπάθεια ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα, γι' αυτό και το ασθενοφόρο αποχώρησε με τη σωρό του Sage μέσα σε μισή ώρα.

Συντετριμένος ο Sylvester Stallone δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του. Μόλις χτες βρέθηκε στο φεστιβάλ Comic Con στο Σαν Ντιέγκο όπου ξαναβρέθηκε με τον άλλο "σκληρό" του Χόλιγουντ Arnold Schwarzenegger.

Πηγή: Tlife.gr




00 inkefalonia general ad 300X250