Τα 10 trend της φετινής άνοιξης -Τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 10:55

Τα 10 trend της φετινής άνοιξης -Τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε

Είναι και επίσημα Μάρτιος με το καλοκαίρι να είναι δύο βήματα πιο κοντά. Με τους ηλιόλουστους και ζεστούς μήνες να πλησιάζουν έρχεται και η ανανέωση της ντουλάπας.

Χρώματα, νέες και διαχρονικές τάσεις έρχονται να σας κάνουν να βγείτε στα μαγαζιά και να «εξοπλιστείτε» για τη νέα εποχή.

Ωστόσο, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, καλό θα ήταν να δείτε τι «παίζει» στη μόδα και να αποφασίσετε που θα ξοδέψετε λίγα χρήματα και που περισσότερα.

Που να ξοδέψετε με μέτρο

Σανδάλια με χρώμα

Πομ-πον, φούντες κρόσσια και... χαμός. Αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για χρωματιστά, διασκεδαστικά παπούτσια. Αν δεν έχετε κάποια περασμένη σεζόν, επιλέξτε ένα τέτοιο ζευγάρι, κοιτώντας τις οικονομικές επιλογές, πρώτα.

Skinny φουλάρι

Το πολύ λεπτό φουλάρι θυμίζει Παρίσι και δίνει μια άλλη νότα στο σύνολό σας. Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο να δώσετε ύφος σε ένα απλό, καθημερινό ντύσιμο. Το γεγονός πως το ύφασμα είναι λίγο, οι πιθανότητες να «μηδενίσετε» τον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι ελάχιστες.

Μανίκια-καμπάνα

Τι ταιριάζει εξαιρετικά με το τζιν σας; Μια statement μπλούζα. Και τι καλύτερο από μία με μανίκια καμπάνα. Μοντέρνα, στυλάτη, απλά υπέροχη.

Sneakers

Είχαν την τιμητική τους και συνεχίζουν ακάθεκτα. Τα sneakers ήρθαν για να μείνουν και δεν θα τα αποχωριστείτε ούτε και την άνοιξη. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ακόμη ζευγάρι σε αρκετά χαμηλή τιμή, για να έχετε να αλλάζετε.

Statement σκουλαρίκια

Στην αγορά υπάρχουν καταστήματα με πραγματικά υπέροχα σχέδια σκουλαρικιών, για τα οποία χρειάζεται να δαπανήσετε ελάχιστα χρήματα. Ωστόσο, ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να προσθέσει αυτό το «κάτι» στο ντύσιμό σας.

Που να ξοδέψετε πολλά

Τζιν

Μια από τις πιο σίγουρες αγορές κάθε σεζόν είναι τα τζιν. Επενδύστε σε ένα ακριβό τζιν, το οποίο θα αντέξει στο χρόνο.

Τοπ με έξω τους ώμους

Σέξι μέσα στην απλότητά του, ένα τοπ με έξω τους ώμους είναι άκρως φινετσάτο. Συνδυάστε το με τζιν, ψηλόμεσες παντελόνες ή και pencil φούστες.

Ψηλοτάκουνα mules

Η επιστροφή των mules είναι γεγονός. Αν και με τακούνι, είναι άνετα στο περπάτημα και χωρίς κόπο θα σας χαρίσουν ύψος. Φορέστε τα ξανά και ξανά με κάθε σύνολό σας.

Backpack

Σίγουρα έχετε ένα τουλάχιστον backpack στην ντουλάπα σας, οπότε καιρός είναι να επενδύσετε σε ένα καλύτερης ποιότητας δέρματος.

Πιτζάμα λουκ

Μία από τις τάσεις της άνοιξης θέλει τα ρούχα σε στυλ πιτζάμας να κυριαρχούν. Τολμήστε το ιδιαίτερο και εκκεντρικό στυλ, που θα σας προσφέρει άνεση στους δρόμους τις πόλεις. Αν δεν θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι τόσο ιδιαίτερο, αλλά επιθυμείτε να υιοθετήσετε την τάση, φορέστε ένα πιτζάμα τοπ με ένα μονόχρωμο loose παντελόνι.


Πηγή:iefimerida