Αυτές είναι οι 5 τσάντες που θα φοράνε όλες το 2016 [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 20:21

Αυτές είναι οι 5 τσάντες που θα φοράνε όλες το 2016 [εικόνες]

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια κυριάρχησαν οι μινιμαλιστικές τάσεις, δηλαδή οι καθαρές γραμμές, τα απλά υφάσματα, οι μονοχρωμίες και το μαύρο.

 

Και ενώ αυτές οι λεπτομέρειες δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, λίγο κέφι φαίνεται να έχει εισέλθει στις τελευταίες τάσεις, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από τις πέντε πρώτες τσάντες που έχουν hot το 2016.

Ποιες είναι αυτές

Οι τσάντες ώμου με αλυσίδα είναι το νέο must. Διαλέξτε κάποια σε boxy σχήμα και με πάτερνς. Προσέξτε μόνο να μην είναι υπερβολικά «διακοσμημένη».

Η τσάντα σε μικρό μέγεθος μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο βολικό υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου με δεδομένο ότι η χωρητικότητά της είναι μικρή, αλλά το συγκεκριμένο σχέδιο έχει ήδη κερδίσει πολλές γυναίκες. Πόσα πράγματα θα κουβαλήσεις στην τσάντα σου το καλοκαίρι άλλωστε;

Με τα '70s να επιστρέφουν δυναμικά έρχονται και οι τσάντες με το χεράκι. Διαλέξτε την σε ένα ουδέτερο χρώμα και κυκλοφορήστε έχοντάς την στο περιβραχιόνιό σας. Ποτέ στον ώμο, φυσικά!

Έγιναν μόδα πριν δύο περίπου χρόνια και δεν λένε να φύγουν. Η χρησιμότητά τους άλλωστε είναι τεράστια. Το 2016 όμως θέλει τα backpacks πιο απλά, και χωρίς πολλά μονογράμματα.

Οτιδήποτε έχει φούντες ή κρόσσια θα είναι φέτος στη μόδα. Στις τσάντες ειδικά αναμένεται να κυριαρχήσουν. Αν λοιπόν φτάσει η στιγμή που θα τις αγοράσετε, προσέξτε η βάση να είναι ένα ουδέτερο χρώμα.

 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250