Το λευκό είναι το νέο μαύρο- Πως να κάνεις μία σικ εμφάνιση, χωρίς υπερβολές [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 20:52

Το λευκό είναι το νέο μαύρο- Πως να κάνεις μία σικ εμφάνιση, χωρίς υπερβολές [εικόνες]

Μπορεί το μαύρο είναι το basic χρώμα στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις, αλλά το λευκό θα κυριαρχήσει αυτή την εποχή.

 

Μπορεί να είναι απαιτητικό χρώμα, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο σικ από μία total white εμφάνιση.

Οι fashionistas ανά τον κόσμο έχουν κάνει σαφές ότι είναι το αγαπημένο τους χρώμα και έχουν βρει το μυστικό, ώστε και να είναι σικ το σύνολο και να μην μοιάζεις με... παγωτατζή.

Οι παρακάτω εμφανίσεις είναι ο νέος οδηγός για το πως να συνδυάσεις το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού!

  • Σακάκι

Είναι πιο δύσκολο στον συνδυασμό απ΄ ότι ένα classic black blazer. Παρ΄όλα αυτά αν θέλεις μία safe επιλογή, λευκό παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρες γόβες είναι ο τέλειος συνδυασμός.

  • Ολόσωμη φόρμα

Αν την συνδυάσεις σωστά, δεν θα φανείς σαν... νύφη. Μία μαύρη καπαρντίνα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα είναι μία καλή επιλογή.

  • Παντελόνι

Πως να κεντρίσεις τα βλέμματα όλων; Ένα λευκό παντελόνι καμπάνα είναι το must ρούχο της άνοιξη. Ένα τοπ ρε ριγέ ή κρεμ απόχρωση θα ταιριάξει απίστευτα με το παντελόνι.

  • Λευκό πανωφόρι

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα λευκό πανωφόρι πρέπει να κάνεις μία προσεκτική έρευνα αγοράς. Προτίμησε να μην έχει κουμπιά, ζώνη ή κουκούλα, αλλά να είναι λιττό σε Α γραμμή.

  • Λευκό και τζιν

Το τζιν ταιριάζει με όλα. Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, ένα λευκό μπλουζάκι ή ένα παλτό σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν και είσαι έτοιμη για το γραφείο.

  • Λευκή φούστα

Κοντή ή μακριά η λευκή φούστα θα δώσει άλλη διάσταση στο look σου. Έντονο χρώμα σε μπλούζα αν σ' αρέσουν οι αντιθέσεις ή γήινες αποχρώσεις αν θέλεις κάτι πιο casual.

  • Λευκό φόρεμα

Ένα λευκό φόρεμα και τα αγαπημένα σου πέδιλα ή αθλητικά και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρόσεξε μόνο το μέγεθος, γιατό το λευκό δεν αφαιρεί κιλά όπως το μαύρο.

  • Total white

Αν προτιμήσεις να φορέσεις λευκό από την κορυφή έως τα νύχια, τότε φρόντισε κάποιο από τα αξεσουάρ σου (παπούτσια, τσάντα, καπέλο, κτλ) να έχουν ένα πιο έντονο χρώμα, ώστε να μην σε περάσουν για ... νοσοκόμα.

iefimerida.gr