Τα "ασχημόπαπα" που έγιναν... κύκνοι!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 10:27

Τα "ασχημόπαπα" που έγιναν... κύκνοι!

Πολλές από τις ελληνίδες celebrities δε θυμίζουν σήμερα σε τίποτε τα άλλοτε συμπαθητικά κοριτσάκια ή τις άχαρες έφηβες.

'Εχουν αλλάξει χρώμα στα μαλλιά τους, άλλες έχουν κάνει και κάποιες επεμβάσεις αισθητικής (που τις έχουν παραδεχτεί κιόλας), έχουν βάλει τη γυμναστική στη ζωή τους, έχουν μυηθεί και γενικά έχουν γίνει αγνώριστες.

Ιδού, κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις διάσημων κυριών που υπήρξαν "ασχημόπαπα" - με την καλή ένοια - και μεγαλώνοντας μεταμοφώρθηκαν σε... κύκνους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις ωραίες παρουσίες της τηλεόρασης, αλλά στα χρόνια της εφηβείας η εμφάνιση δεν ήτο και το μεγάλο της ατού!

 

 

Αν δεν ξέραμε την ηλικία της Κων/νας Σπυροπούλου, θα λέγαμε ότι υπήρξε το fashion icon της δεκαετίας του 80! Μα είναι εμφάνιση αυτή;

 

 

Ποιος θα έλεγε ότι το κορίτσι με το μάγουλο βερύκοκο θα "μεταμορφωνόταν" σε... Κατερίνα Στικούδη, ρε φίλε!

 

 

Κλασική περίπτωση "ασχημόπαπου" που μεταμορφώθηκε σε... κύκνο! Η Κατερίνα Καινούργιου στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ήτο μία άλλη. Μετά έγινε... (ολο) Καινουργιου!

 

 

Η Δέσποινα Βανδή μελαχρινό κοριτσάκι. Σήμερα είναι σταρ, fashion icon και σέξι!

 

 

Μας έπεσε το στόμα όταν είδαμε για πρώτη φορά την Αντωνία Καλλιμούκου σε παιδική ηλικία. Μα καμία σχέση, όμως το τότε με το σήμερα!

 

 

Ω ναι. Το μελαχρινό κοριτσάκι της φωτογραφία είναι η Ιωάννα Λίλη, που φέρει και τίτλο Playmate!

 

 

To sex symbol Δήμητρα Ματσούκα στα μαθητικά της χρόνια. Ποιος να φανταζόταν ότι χρόνια μετά θα ήτο η απόλυτη φαντασίωση του αρσενικού πληθυσμού!

 

 

Η Μαρία Ηλιάκη κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη εμφανισιακά. Φέτος, ειδικά που είναι και ερωτευμένη, ποιος την πιάνει

Αγνώριστη η Σάσα Σταμάτη στην εφηβεία της. Και σε αυτή την περιπτωση είναι... κάθε φέτος και καλύτερη, αφού η πανελίστρια του Πρωινού έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνιση από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε τηλεοπτικά

 

 

Το μελαχρινό κοριτσάκι της φωτογραφίας, η Έλενα Παπαρίζου μεγάλωσε και έγινε μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες.

 

 

Άλλη μία περίπτωση "ασχημόπαπου" είναι η Ελενη Φουρέιρα, η οποία σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το μελαχρινό κορίτσι, όταν ξεκίνησε δειλά δειλά στο τραγούδι

 

 

Η μελαχρινή Φαίη Σκορδά μεγάλωσε, έγινε ξανθιά και σήμερα είναι μία από τις πιο ωραίες τηλεοπτικές παρουσίες. Και σίγουρα από τα καλλίγραμμα κορμιά της showbiz.

 

 

Οι αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, τότε και τώρα. Μα καμία σχέση

Λίγο η μόδα, λίγο το νεαρο της ηλικίας, η Μάρω Λύτρα μεγαλώνοντας έγινε καλύτερη εμφανισιακά

Πηγή: ethnos.gr