Η γυναίκα πίσω από το στυλ της Τζίτζι Χαντίντ και της Κένταλ Τζένερ -Τι αγαπά και τι μισεί

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 10:14

Η γυναίκα πίσω από το στυλ της Τζίτζι Χαντίντ και της Κένταλ Τζένερ -Τι αγαπά και τι μισεί

Δεν υπάρχει ιστοσελίδα και social media, που να μην υπάρχουν φωτογραφίες και κείμενα που αποθεώνουν το στυλ της Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, της Τζίτζι Χαντίντ, της Κιμ και της Κλόι Καρντάσιαν.

 

Πίσω από όλες αυτές τις εμφανίσεις βρίσκεται ένα όνομα, αυτό της Μόνικα Ρόουζ.

Η στυλίστρια βάζει την υπογραφή της στις εμφανίσεις των σελέμπριτις, λατρεύοντας την μονοχρωμία, με το λευκό, το μαύρο, το γκρι και το μπεζ να κυριαρχεί, αλλά και τα κομμάτια με «υπογραφή», όπως ένα ιδιαίτερο παλτό, το δέρμα, το σουέτ και τα ντελικάτα κοσμήματα.

«Είμαι αγοροκόριτσο, γι' αυτό μάλλον και το στυλ των πελατών μου είναι σέξι», εξηγεί στο Harpers Bazaar, λέγοντας πως αγαπά τα τζιν, τα δερμάτινα jacket.

Η φιλοσοφία της θέλει την ανάμιξη διάσημων οίκων με πιο προσιτές ετικέτες, καθώς κάνει το λουκ «να δείχνει πως δεν έχεις προσπαθήσει πολύ σκληρά για ν το δημιουργήσεις», όπως λέει.

Ερωτηθείς για το εάν προτιμά τα κολάν ή τα παντελόνια, ξεκαθαρίζει πως «τα κολάν φοριούνται στο γυμναστήριο και μόνο. Ωστόσο, αν έχετε το σώμα της Τζίτζι ή της Κένταλ, τότε τα κολάν είναι κουλ και σικ».

Την ίδια στιγμή, αναφέρει πως της αρέσει το χρώμα, «αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχει κανείς τη διάθεση για να το φορέσει και πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο», υποστηρίζει.

«Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει το κόκκινο. Ωστόσο, επιμένω σε ουδέτερα χρώματα... δείχνουν πάντα τόσο κομψά», προσθέτει.

Αυτό που απεχθάνεται και ποτέ δεν θα φορούσε σε κάποιον πελάτη της είναι οι σαγιονάρες (οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγετε και εσείς!).

Για την Μόνικα όλα ξεκίνησαν το 2003, όταν δούλευε σε ένα κατάστημα και αποφάσισε πως χρειαζόταν μια αλλαγή στη ζωή της.

«Εκανα ό,τι μπορούσα. Από το να εργάζομαι δίπλα σε έναν στυλίστα στον τομέα των υπηρεσιών studio μέχρι το να βοηθήσω ορισμένους πελάτες να οργανώσουν τις ντουλάπες του», αναφέρει και συνεχίζει:

«Ηθελα να κάνω κάτι πιο δημιουργικό, πιο παραγωγικό, για να κρατάω τον εαυτό μου απασχολημένο. Αγάπησα το να εργάζομαι με έναν πελάτη κάθε φορά».

«Δεν ήξερα ότι οι στυλίστες είναι επάγγελμα, πριν μετακομίσω στο Λος Αντζελές. Κάποιος επιμελείται το στυλ τον σελέμπριτις όλη την ώρα. Ημουν τόσο γοητευμένη από την ιδέα να ασχοληθώ με αυτό και ήξερα βαθιά μέσα μου πως μπορούσα να το κάνω, αλλά ήμουν τόσο φοβισμένη γιατί δεν είχα ιδέα από πού να αρχίσω», συμπληρώνει.

Οπως εξηγεί, η δουλειά της δεν υφίσταται μόνο στις επίσημες εμφανίσεις των σταρς αλλά υπάρχει κάθε μέρα.

«Τους πελάτες μου τους φωτογραφίζουν κάθε μέρα στον δρόμο, όταν περπατάνε, οπότε υπάρχει η ανάγκη για καθημερινό styling», δηλώνει.

Η δουλειά της μπορεί να είναι αγχωτική, ωστόσο, η ομάδα που την πλαισιώνει την βοηθά από το να βρει ρούχα για το κόκκινο χαλί μέχρι την έξοδο για φαγητό.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Μου αρέσει να είμαι δημιουργική, ώστε να υπάρχει μια συνεχής πρόκληση για νέες ιδέες», τονίζει η Μόνικα.


Πηγή: iefimerida