Τα backpacks είναι πασέ -Οι νέες τάσεις θέλουν να κρατάμε την τσάντα στο χέρι [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 10:34

Τα backpacks είναι πασέ -Οι νέες τάσεις θέλουν να κρατάμε την τσάντα στο χέρι [εικόνες]

Από την αγαπημένη Gucci τσάντα της Jackie O, μέχρι τα τσαντάκια Fendi της Carrie Bradshaw, το μυστικό για να γίνει μία τσάντα παγκόσμια τάση, είναι να φορεθεί από πολλές διάσημες.


Με πρωτοπόρο την οικογένεια Kardashian, το brand Balenciaga παρά την τεράστια ιστορία του έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Τα διαφορετικά σχέδιά της, όπως η motorcycle bag, δηλαδή η δερμάτινη μεγάλη city τσάντα, είναι η αγαπημένη των Κέιτ Μός, Ρις Γουίδερσπουν και Κένταλ Τζένερ.

Από την άλλη η πιο chic γραμμή της Balenciaga με τσάντες-χαρτοφύλακες,έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και των γυναικών που έχουν πιο formal στιλ, όπως της Αμάλ Αλαμουντίν και της Ρόζι Χάντιγκτoν.

Φαίνεται πως οι σταρς δεν ενθουσιάζονται πια με τις τσάντες που έχουν ως σχέδιο το μονόγραμμα του brand, αλλά προτιμούν μία βολική τσάντα, η οποία να έχει λουράκι και χερούλια ώστε να μπορούν να τη φορούν με πολλούς τρόπους.

Έτσι, παρά την λατρεία των γυναικών και για τα σακίδια (backpacks), εν τέλει οι hand-bags θα είναι πάντα η πρώτη επιλογή όσων θέλουν να συνδυάσουν την κομψότητα και το στιλ με την άνεση. Η Chrissy Teigen με τσάντα σε σχήμα σακούλας. Το μαύρο χρώμα είναι πάντα η πιο safe επιλογή.

Η Kylie Jenner με μία Sporty Bag.

H Ρόζι Χάντινγκτον με handbag Balenciaga, ιδανική για το γραφείο. 

Η Άσλει Όλσεν με τσάντα με κροκοδειλέ επένδυση για πιο ροκ εμφανίσεις.

Η Kate Moss με shopping bag, ιδανική για όσες πέρνουν πολλά πράγματα μαζί τους.

Η Μιράντα Κερ με casual τσάντα με χερούλια.

Η Αμάλ Αλαμουντίν με τσάντα-φάκελο και ένα χερούλι. Ultra chic.


iefimerida.gr