Οι τρεις γυναικείες «σεξουαλικές αμαρτίες»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 21:13

Οι τρεις γυναικείες «σεξουαλικές αμαρτίες»

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι κατά γενική ομολογία αρκετά πιο πολύπλοκη από την αντρική, ωστόσο και οι ίδιες οι γυναίκες πολλές φορές κάνουν λάθη που τους κοστίζουν απόλαυση...


Η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Τρέισι Κοξ αποκαλύπτει τρεις συχνές «σεξουαλικές αμαρτίες» των γυναικών και πώς αυτές στοιχίζουν στην ερωτική τους ζωή.

Η γυναίκα δεν γνωρίζει το ίδιο της το σώμα

Οι άντρες συχνά δυσκολεύονται να κρύψουν την ερωτική τους διέγερση, ενώ αντίθετα πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να την «ξυπνήσουν».

Τα στατιστικά είναι αμείλικτα: Το 95% των γυναικών που αυτοϊκανοποιούνται καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό. Η Κοξ συνιστά λοιπόν «εξάσκηση» ώστε η γυναίκα να μάθει από... πρώτο χέρι τι την ευχαριστεί και τι όχι και να «χαρτογραφήσει» τη σεξουαλική της απόκριση.

Η γυναίκα δεν παίρνει ποτέ την πρωτοβουλία για σεξ

Η ειδικός συνιστά στις γυναίκες να παίρνουν πότε-πότε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν οι ίδιες το ερωτικό παιχνίδι ή ακόμη και να «υποκύπτουν» στο σεξ ακόμη κι όταν δεν έχουν πολλή διάθεση προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη λίμπιντό τους. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού διατηρεί το ενδιαφέρον στο σεξ και η ίδια η γυναίκα τονώνεται ερωτικά όταν έχει το «πάνω χέρι».

Η γυναίκα νιώθε συχνά ντροπή

Το σεξ εκθέτει όσο τίποτε άλλο τόσο τον άντρα όσο και τη γυναίκα. Ένας περίεργος ήχος που προέρχεται από κάποιο σημείο του σώματος ή η αναπάντεχη άφιξη της περιόδου κατά τη διάρκεια της επαφής δεν πρέπει αποτελούν λόγους για να παραμένει η γυναίκα συγκρατημένη, καθώς της στερούν την απόλαυση του σεξ και κρατούν το μυαλό της απασχολημένο όταν θα πρέπει να είναι χαλαρή και απαλλαγμένη από άγχη.

Πηγή: onmed.gr