Μάλλον φοράτε λάθος την τσάντα σας -Η μόδα επιβάλλει νέο τρόπο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 18:06

Μάλλον φοράτε λάθος την τσάντα σας -Η μόδα επιβάλλει νέο τρόπο [εικόνες]

Το Proenza Schouler είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ισχυρά εμπορικά brands, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Οι τάσεις και τα «κόλπα» του styling, που ντεμπουταρουν στην πασαρέλα αντιγράφονται κάθε σεζόν από εταιρείες, όπως η Zara και η H&M. Θα λέγαμε πως το brand Proenza είναι ένα απο εκείνα που όλοι στη μόδα θέλουν να βλέπουν και να ακούνε.

Με αυτό, λοιπόν, το σκεπτικό το brand παρουσιάζει τι είναι μόδα για το φθινόπωρο του 2016: Μικρή crossbag, περασμένη ακριβώς κάτω από τη μασχάλη.

Πιθανότατα, να το έχετε δοκιμάσει μια-δυο φορές ή να το έχετε κάνει κατά λάθος, ωστόσο, τώρα αυτό είναι τάση.

Στην πασαρέλα όλα φαίνονται άψογα και άνετα, αλλά πως είναι να φοράς την καθημερινή σου τσάντα, όπως τα μοντέλα στην Εβδομάδα Μόδας; Το cosmopolitan.co.uk ζήτησε από τέσσερις γυναίκες να δοκιμάσουν το trend και να πουν τι νομίζουν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω το κόνσεπτ. Οι άνθρωποι φορούν την τσάντα γύρω από τον λαιμό και τους ώμους τους; Είναι κάτι που δεν λειτουργεί. Είναι η τσάντα πολύ μικρή ή εγώ είμαι πολύ μεγάλη;», αναρωτιέται η Χέσενγκ.

«Υποτίθεται πως η μόδα είναι άβολη», είναι το σχόλιο της Κόρτνει.

Από την άλλη πλευρά η Εμιλι, της οποίας και το αποτέλεσμα με την τσάντα της είναι ότι πιο κοντινό στις πασαρέλες δεν δείχνει τόσο ευχαριστημένη.

«Μου αρέσουν οι τσάντες χιαστί, αλλά αυτό...», λέει.

«Αυτό είναι παράξενο», τονίζει η Μίλαν.