4 πράγματα που θέλουν όλοι οι άντρες από τις γυναίκες

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 21:56

4 πράγματα που θέλουν όλοι οι άντρες από τις γυναίκες

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, κάποια στιγμή να μοιραστούν την ζωή τους με ένα ξεχωριστό άτομο. Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθούμε να μαντέψουμε τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι από εμάς… Τότε δημιουργούνται ένα σωρό στερεότυπα στο κεφάλι μας, κι αυτά οδηγούν σε παρεξηγήσεις, και οι σχέσεις καταλήγουν να αποτυγχάνουν.

 

 

Τι είναι λοιπόν αυτό που θέλουν πραγματικά οι άντρες να έχει μία γυναίκα;

Θέλουν να έχει την δική της ταυτότητα
Τίποτα δεν θα κάνει έναν άντρα να νιώσει πως μπορεί να περάσει την ζωή του με μία γυναίκα, περισσότερο από το να καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή πως έχει δική της προσωπικότητα, δεν ψάχνει να ολοκληρωθεί μέσα από την σχέση και δεν σκοπεύει να χάσει τον εαυτό της. Πιστεύει στους στόχους και στα όνειρά της και ξέρει πως μια καλή σχέση δεν απαιτεί να τα θυσιάσει.

Θέλουν να μπορεί να στηρίζεται στον εαυτό της
Όταν ένας από τους δύο συντρόφους αρχίζει να στηρίζεται αποκλειστικά στον άλλο για να βρίσκει κίνητρο να συνεχίσει, τότε το πράγμα αρχίζει να χαλάει. Όταν ξεκινάει αυτό, μπορεί να είναι ακόμα και χαριτωμένο, μα σύντομα θα καταντήσει εξαντλητικό. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας πρέπει να είναι ο ίδιος η πηγή της δύναμής του.

Θέλουν να τους στηρίζει
Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να μοιράζεσαι με ένα άτομο όλα τα όνειρα και τις ελπίδες σου, και να περιμένεις ειλικρίνεια—αλλά και στήριξη. Αν νιώσεις από την αρχή πως δεν μπορείς να στηρίξεις αυτά που θέλει ο μελλοντικός σου σύντροφος, καλύτερα να του το πεις αμέσως, για να μην σπαταλάτε και οι δυο τον χρόνο σας.

Θέλουν να είναι πρόθυμη να δουλέψει στην σχέση τους
Πόσες φορές θα χρειαστεί να το πούμε; Οι σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά. Χρόνος, ενέργεια και υπομονή. Θα υπάρξουν στιγμές που νιώθουμε τα νεύρα μας έτοιμα να σπάσουν, και τότε ειδικά είναι που πρέπει να επιλέξουμε να δείξουμε αγάπη, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Μερικές φορές γίνεται δύσκολο, και φαίνεται πολύ πιο απλή λύση να αρχίσουμε να κατηγορούμε, ή ακόμα και να χωρίσουμε. Αν το καλοσκεφτούμε, όμως, όσο περισσότερο δουλεύουμε για μια σχέση – και αν, φυσικά, αυτή η προσπάθεια είναι αμοιβαία – τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθουμε. Ίσως αξίζει μια προσπάθεια…




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250