Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου είναι και επίσημα μοντέλο (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 13:35

Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου είναι και επίσημα μοντέλο (εικόνες)

H 10χρονη Κριστίνα Πιμένοβα από τη Ρωσία, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με δύο κορυφαία πρακτορεία, τα LA Models και New York Models.

 

Κάθε φορά που κάποιος γκουγκλάρει τη φράση «το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» (The Most Beautiful Girl in the World) ένα νεαρό κορίτσι από τη Ρωσία, η Κριστίνα Πιμενόβα, εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα.

Εχει ήδη κάνει εξώφυλλα και καμπάνιες για μεγάλους οίκους όπως ο Armani, o Roberto Cavalli και οι DSquared2, αλλά πλέον είναι και επίσημα μοντέλο.

Η 10χρονη Κριστίνα μόλις εγκατέλειψε την πατρίδα της, τη Ρωσία, και μετακόμισε στο Λος Αντζελες όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο LA Models και το New York Models.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανηκω στην οικογένεια των LA Models» έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram, η πανέμορφη 10χρονη η οποία έχει 1,2 εκατομμύρια followers!

Δεν λείπει βέβαια και η αρνητική κριτική κατά της μητέρας της για την υπερβολική έκθεση της μικρής Κριστίνας στα social media.

Εξάλλου είναι ανήλικη και πολλοί χαρακτηρίζουν διάφορες πόζες της σεξουαλικές.

Η μαμά της, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η κόρη της είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό κορίτσι που τυχαίνει να είναι πανέμορφο, με μακριά μελόξανθα μαλλιά, γαλάζια μάτια και αγγελικό πρόσωπο.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250