O Θεοχάρης Ιωαννίδης για το πρόβλημα υγείας του και το πως έχασε τα μαλλιά του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 09:55

O Θεοχάρης Ιωαννίδης για το πρόβλημα υγείας του και το πως έχασε τα μαλλιά του

Για το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να χάσει τα μαλλιά του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισε, μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία του στα social media, στην οποία είναι εντελώς φαλακρός!

O ηθοποιός και τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα ενσταντανέ με το «γυμνό» του κεφάλι στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του σε όσους και όσες αντιμετωπίζουν την γυροειδή αλωπεκία, όπως ο ίδιος.

141215101516_6920.jpg

«Ήταν η δεύτερη φορά που έχασα όλα μου τα μαλλιά! Πρόσφατα συνειδητοποίησα πόσα παιδιά, ειδικά στην εφηβεία, στην ηλικία 14 - 17, που “παίζει” μεγάλο άγχος, περνούν γυροειδή αλωπεκία. Αυτό έχω. Είναι αυτοάνοσο. Κι αυτά τα παιδιά φρικάρουν. Σκέψου τώρα ένα κοριτσάκι να το παθαίνει αυτό στα 15!», είπε, στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ», ο Θεοχάρης, όταν ρωτήθηκε για την εν λόγω φωτογραφία.

Όπως πρόσθεσε, χρειάστηκε τρεις μήνες για βγάλει ξανά μαλλιά, κατά την διάρκεια των οποίων «χτυπούσε» ενέσεις κορτιζόνης!

«Μπορεί και να μου ξανασυμβεί, δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι! Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα, έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, 15 ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!», πρόσθεσε.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ