Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο sex! (Έρευνα)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 23:18

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο sex! (Έρευνα)

Επικίνδυνη σε επίπεδο τραυματισμών πάντα. Και φυσικά η έρευνα αποκαλύπτει και ποια είναι η πιο ασφαλής!

 

Μία από τις πιο γνωστές, αγαπημένες, και συνήθεις στάσεις στο sex αποκαλύφθηκε πως είναι η πιο επικίνδυνη για τραυματισμούς σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ποια είναι αυτή;

Η στάση “γυναίκα από πάνω”! Κι αυτό γιατί θεωρείται πως η συγκεκριμένη στάση είναι υπαίτια για το 50% των καταγμάτων πέους που καταλήγουν στα νοσοκομεία.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτή τη στάση η γυναίκα έχει ολοκληρωτικά τον έλεγχο του βάρους της, το οποίο πρέπει να χειριστεί κατάλληλα ώστε να επιτευχθεί μια ικανοποιητική και ασφαλής σεξουαλική επαφή.

Συνήθως, μια γυναίκα μπορεί να κάνει κάποια αδέξια κίνηση, ή να μη διαχειριστεί σωστά το βάρος της κατά την εκτέλεση της συγκεκριμένης στάσης, με αποτέλεσμα, χωρίς να το καταλαβαίνει να προκαλεί πόνο ή -ακόμη χειρότερα- κάποιο τραυματισμό στο πέος του συντρόφου της.

Στον αντίποδα, η πιο ασφαλής στάση στο sex, όπως μπορείς να φανταστείς είναι η “ιεραποστολική”. Κι αυτό γιατί όταν ο άντρας είναι εκείνος που ελέγχει την κίνηση και τον ρυθμό της διείσδυσης έχει καλύτερες πιθανότητες να αλλάξει στάση ή τρόπο χειρισμού μόλις αντιληφθεί ότι κάτι δεν “πάει” καλά και κινδυνεύει να τραυματίσει το πέος του.




00 inkefalonia general ad 300X250