Ο 30χρονος μοναχός που σάρωσε στο ρωσικό The Voice έσπασε το διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 12:50

Ο 30χρονος μοναχός που σάρωσε στο ρωσικό The Voice έσπασε το διαδίκτυο

Ο μεγάλος νικητής στο ρωσικό The Voice είναι ένας ιερομόναχος που ονομάζεται Φώτιος και έχει μαγέψει όχι μόνο κοινό και κριτικούς, αλλά και όλο το διαδίκτυο.

 

Μετά την καλόγρια που νίκησε στο ιταλικό The Voice, ήρθε ο μοναχός του ρωσικού The Voice.

Ο 30χρονος Ιερομόναχος Φώτιος Μοχάλωβ, εντυπωσίασε τους πάντες με το ταλέντο του και την αγγελική φωνή του, και φυσικά ανακυρήχθηκε ως ο μεγάλος νικητής στο The Voice της Ρωσίας.

Ο ιερομόναχος ο οποίος είναι ορθόδοξος, είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη του εμφάνιση στον διαγωνισμό τόσο με τις φωνητικές του ικανότητες όσο και με την εμφάνισή του. 

Στον τελικό ερμήνευσε δύο τραγούδια στα ιταλικά και ένα στα ρώσικα και καταχειροκροτήθηκε.

«Το γεγονός ότι ανέβηκα στη σκηνή του «The Voice» ενθουσιάζει τον κόσμο, ξαφνιάστηκαν, δεν περίμεναν να δουν έναν ιερέα γιατί απλά προσδοκούσαν να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Ξαφνικά βλέπουν έναν ιερέα και όπως φαίνεται η παρουσία μου τους υπενθυμίζει την ύπαρξη της συνείδησης, της ψυχής και της αμαρτίας. Τώρα είναι αρκετοί αυτοί που μου γράφουν πως από τη στιγμή που με είδαν στην τηλεόραση θέλουν να πάνε στην εκκλησία» δήλωσε ο πατέρας Φώτιος στο RT.

Οσο για τη δημοφιλία του εν λόγω μοναχού στα social media, αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει πάνω από 25.000 followers στο instagram.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε γιατί εντυπωσίασε όχι μόνο τους κριτές και το ρωσικό κοινό, αλλά όλο τον κόσμο!

Η εμφάνισή στον τελικό

https://www.youtube.com/watch?v=ZBDmVT8U1jI

thetoc.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250