HELPE ENERGEIES GIF BANNER 728x90

 

Οι 10 πιο ακριβές πλαστικές επεμβάσεις επωνύμων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 09:39

Οι 10 πιο ακριβές πλαστικές επεμβάσεις επωνύμων

Φαίνεται πως κάποιοι επώνυμοι δεν αντέχουν στην ιδέα να μην είναι τέλειοι. Άλλοι έχουν ξοδέψει λίγα ψίχουλα (σε σχέση με αυτά που βγάζουν) και άλλοι μια ολόκληρη περιουσία.

Οι Kardashians κατέχουν τα πρωτεία, εφόσον τρεις από αυτές βρίσκονται στην λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων πλαστικών επεμβάσεων από επώνυμους.

Blake Lively -$7,300

 

H Blake ή αλλιώς η Serena Vam der Woodsen στη σειρά Gossip girl φαίνεται πως έχει πειράξει λίγο την μύτη της αλλά και το δέρμα της εφόσον κάποιες φακίδες και κηλίδες έχουν εξαφανιστεί.

Megan Fox -$8,000

 

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την ταινία δράσης Transformers φαίνεται πως έχει βάλει πάνω της λίγο απ' όλα. Και τι εννοώ; Εμφυτεύματα στήθους, χειλιών, επαυξήσεις στο μάγουλο και λίγο botox. Η Megan φυσικά και αρνήθηκε ότι έχει κάνει αυτές τις πλαστικές αλλά οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους.

Suzanne Somers- $9,000

 

Η Αμερικάνα ηθοποιός μετά από τόσα χρόνια καριέρας, διαπίστωσε πως το δέρμα της είχε γεράσει και πως έπρεπε να κάνει κάτι γι αυτό. Έτσι λοιπόν έκανε λίγο λίφτινγκ, έβαλε εμφυτεύματα στα χείλη και σύσφιξε το δέρμα της στο λαιμό και στο σαγόνι. Επειδή όμως η Suzanne είχε βιώσει παλιότερα τον καρκίνο του μαστού δεν ήθελε να το διακυνδυνέψει ξανά με εμφυτεύματα και εμπιστεύτηκε ένα πολύ καλό γιατρό στην Ιαπωνία που θα μπορούσε να της αυξήσει το στήθος της χωρίς αυτά και με ασφαλή τρόπο.

Nicki Minaj-$11,500

 

Την περιμέναμε τη Nicki σε αυτή τη λίστα εφόσον το πρόσωπο της δεν μοιάζει με πραγματικό, αλλά είναι σαν μια κούκλα της Barbie. Έχει κάνει τρεις πλαστικές. Η πιο φτηνή ήταν η λεύκανση του δερματός και η πιο ακριβή ήταν η άκρη της μύτης της που την έκανε να κλίνει προς τα κάτω. Η άλλη είναι λίγο παράξενη εφόσον έχει δώσει $5000 για να προσθέσει σιλικόνη στους γλουτούς. Μπορείς να δεις το βίντεο για το "anaconda" για να διαπιστώσεις όλα τα πιο πάνω.

Kim Kardashian- $16,500

 

Είναι φανερό πως το αστέρι της αμερικάνικης τηλεόρασης έχει πειράξει λίγο την μύτη, έχει βάλει λίγο-πολύ πισινό και εμφυτεύματα στήθους.

Donatella Versace -$25,000

 

Είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην γνωρίζει πως η Donatella έχει κάνει botox, λέιζερ και έχει πειράξει το πρόσωπο της αρκετά εφόσον φαίνεται σαν φουσκωμένο.

Caitlyn Jenner -$60,000

 

Η αλλαγή φύλου της Caitlyn (πρώην Bruce) είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Προφανώς χρειάστηκαν πολλά χρήματα, αλλά και πολλές ώρες στο χειρουργίο. Έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο σώμα της. αλλά η μεγάλη επέμβαση ήταν στο πρόσωπο της αφού έπρεπε να την κάνουν να δείχνει γυναίκα, μεταμόρφωση που κράτησε 10 ολόκληρες ώρες. Δεν είναι πολλές αν σκεφτείς ότι έκανε όμως το όνειρό της πραγματικότητα.

Sharon Osbourne -$185,000

 

Η Sharon όταν ήταν το μεγάλο αστέρι της ροκ είχε αισθανθεί πως πρέπει να κάνει κάτι μεγάλο και είπε να δώσει 200000 δολάρια για να αλλάξει τον εαυτό της.

Michael Jackson -$1 εκατομμύριο

 

Ο βασιλιάς της pop είχε ξοδέψει πολλά χρήματα για να αλλάξει την εμφάνιση του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Kylie Jenner- $2 εκατομμύρια

 

Η οικογένεια Jenner έχει σίγουρα ξοδέψει μια ολόκληρη περουσία στις χειρουργικές επεμβάσεις και οι πλαστικοί χειρουργοί σίγουρα πίνουν νερό στο όνομα JENNER.

Μπορεί η μικρή 18χρονη να ισχυρίζεται πως δεν έχει πειράξει τίποτα και δεν έχει πάει ποτέ σε γιατρό αλλά εμάς δεν μας ξεγελάει με αυτά τα ''πλέον'' σαρκώδη χείλη. Δεν είμαστε δα και τυφλοί. Και να ήταν μόνο αυτά...

Jocelyn Wildenstein -$2 Million

 

Έχει κάνει άπειρες χειρουργικές επεμβάσεις γι αυτό και το αποτέλεσμα στο πρόσωπο της είναι εφιαλτικό και αντιαισθητικό. Σόρρυ Jocelyn αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, δεν πιστεύω να μην το βλέπεις;