Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 22:17

Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (εικόνες)

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η φωτογράφος από το Ρόουντ Άιλαντ Λόρα Κίλγκους, προσέφερε δωρεάν φωτογραφήσεις σε παιδιά με Σύνδρομο Down και στις οικογένειές τους.



Δουλεύοντας με την Down Syndrome Society of Rhode Island, η Κίλγκους συνάντησε και φωτογράφησε πολλά παιδιά. Την 1η Οκτωβρίου, βοήθησε στην έναρξη του Μήνα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Down, εκθέτοντας τις φωτογραφίες της στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Warwick.

 

Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics)

Η φωτογράφος είπε ότι προσπαθεί να «συλλάβει» τη ζωντανή ενέργεια των παιδιών και την όρεξη που έχουν για ζωή. «Τα παιδιά του DDSRI πραγματικά εμπνέουν, είναι τα πιο αστεία και ευτυχισμένα παιδιά που έχω γνωρίσει», λέει. «Η χαρά και το γεμάτο αγάπη πνεύμα τους είναι απίστευτη έμπνευση, αποτελούν αληθινές μαρτυρίες αγάπης για μένα».

Η φωτογράφος αποκαλύπτει ότι η έμπνευση πίσω από τη δουλειά της είναι ο ανιψιός της, Τόμυ, ο οποίος έχει Σύνδρομο Down. «Ήθελα με κάποιον τρόπο να τιμήσω αυτόν τον ιδιαίτερο μικρό άνδρα, ειδικά επειδή μένω μακριά του και δεν μπορώ να τον βλέπω συχνά», προσθέτει.

Η Κίλγκους αισθάνεται πραγματική ταπεινότητα όταν μαθαίνει την μεγάλη ανταπόκριση που έχουν οι φωτογραφίες της. «Υπάρχει τεράστια ανταπόκριση από ανθρώπους σε όλη τη χώρα και όχι μόνο,» λέει.

«Αυτή η όμορφη έκφραση είναι ένας τρόπος να δοθεί σε αυτά τα παιδιά και στην κοινότητα του Συνδρόμου Down ένα κοινό, έτσι ώστε να δείξουμε πόσο υπέροχα και αξιαγάπητα είναι.»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες παρακάτω και επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook για να δείτε εικόνες γεμάτες χαρούμενα και γεμάτα αγάπη παιδιά.

 

Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics) Παιδιά με σύνδρομο down σε πραγματικά χαρούμενες στιγμές (pics)

patrasevents.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ