Η νέα ζωή του Γιώργου Αλκαίου -Το εκπληκτικό boutique hotel που άνοιξε στη Μήλο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 10:25

Η νέα ζωή του Γιώργου Αλκαίου -Το εκπληκτικό boutique hotel που άνοιξε στη Μήλο [εικόνες]

Εδώ και πέντε και πλέον χρόνια, από το 2010 δηλαδή, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο Γιώργος Αλκαίος ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μήλος, όπου έχει φτιάξει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, έχει γίνει πλέον το καταφύγιό του. 

 

Αρχικά ο τραγουδιστής επέλεξε να μείνει για λίγο στο Νησί της Αφροδίτης προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που μια συμμετοχή στη Eurovision κουβαλά, αλλά και προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του για απομόνωση μετά το θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς. Σε ένα οικόπεδο της αγαπημένης του γιαγιάς στο χωριό Πολλώνια της Μήλου, μάλιστα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε λίγο αργότερα να φτιάχνει το δικό του σπίτι και σιγά σιγά το δικό του ξενοδοχείο! Πρόκειται για ένα πανέμορφο, μίνιμαλ boutique hotel, σε κυκλαδίτικο στιλ, το οποίο... βάφτισε «Salt». 

Το ξενοδοχείο του Γιώργου Αλκαίου αποτελείται από σουίτες και πολυτελή δωμάτια που έχουν πάρει το όνομά τους από τις δαντελένιες παραλίες του νησιού, ενώ προσφέρει ποιότητα, άνεση και πολυτέλεια σε πολύ προσιτές τιμές.

Φυσικά, ο τραγουδιστής, μπορεί να έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα, αλλά όχι και τη δημιουργία. Μέσα στο σπίτι του έχει φτιάξει ένα σύγχρονο στούντιο, όπου γράφει στίχους και συνθέτει μουσική

«Ενιωσα πως έπρεπε να αποτραβηχτώ, όταν έβλεπα πως υπήρχε γκρίνια στα μαγαζιά, εξαιτίας της κρίσης», έχει δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ο Γιώργος Αλκαίος...


iefimerida.gr