Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 11:01

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν παντρευτεί; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχόλησε όλους, είτε ανήκουν στην εγχώρια showbiz, είτε μένουν στα διπλανά διαμερίσματα από χτες που δόθηκε στη δημοσιότητα το δελτίο Τύπου της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Σήμερα, όλοι συντονίστηκαν στο Epsilon για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Μένιου Φουρθιώτη για να πάρουν όλες τις απαντήσεις που ήθελαν.

Έτσι κι έγινε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η παρουσιάστρια και ο άνδρας της ζωής της είναι πια παντρεμένοι. Από τις 24 Μαρτίου που έφυγε από την εκπομπή της, χωρίς να αποχαιρετήσει ουσιαστικά το τηλεοπτικό κοινό, γέννησε στις 29 του ίδιου μήνα.

Εκείνες τις ημέρες, τις πέντε που μεσολάβησαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ντύθηκε στα λευκά, χωρίς μέχρι τώρα να το μάθει κανείς, στην αγαπημένη τους Μονή Παναχράντου στην Άνδρο –εκεί μάλιστα βαπτίστηκε και η κόρη τους Μαρίνα με νονούς τα αδέρφια της- σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η ίδια μάλιστα στην είσοδό της στο μαιευτήριο καταχωρήθηκε ως Ελένη Παντζοπούλου, το ίδιο αναγραφόταν και στο βραχιολάκι που φορούσε κατά την έξοδό της από αυτή. Οι δυο τους όμως απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά να φορούν τότε βέρα στο δεξί.

Δείτε το video που προβλήθηκε στην εκπομπή:

Πηγή: E-Radio.gr

https://www.youtube.com/watch?v=BGagdq2C-gM