Ζωή Μαντζακάνη: Η ελληνίδα καυτή «ιέρεια» της Victoria's Secret

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 21:39

Ζωή Μαντζακάνη: Η ελληνίδα καυτή «ιέρεια» της Victoria's Secret

Ποιο είναι το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο πάνω σας την ρώτησαν κι εκείνη παρέπεμψε στα ... οπίσθιά της. Κυρίες και κύριοι, η Ζ. Μαντζακάνη, Ελληνίδα Μπρουκ Σίλντς 2015.

 

Κάποιοι θεωρούν ότι το μεγαλύτερο ατού της ομορφιάς της είναι τα σαρκώδη χείλη της.

  «Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο αναγνωρίσιμο σημείο πάνω σου;»  την έχουν ρωτήσει. «Ο κ... μου», απάντησε εκείνη δίχως δεύτερη σκέψη. Αν μη τι άλλο η Ζωή Μαντζακάνη λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους!

   Αν και δεν μετρά πολλά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, η  Ζωή-Αγγελική έχει χαρακτηριστεί ως  η ελληνικής καταγωγής Μπρουκ Σιλντς του 2015, Μόλις 21 ετών, είναι το κορίτσι που ανήκει στο ρόστερ της Victoria’s Secret και η σέξι καλλονή που θα ποζάρει για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016», αν περάσει επιτυχώς το κάστινγκ.

  Στο μεγάλο σόου της Etam το 2013 περπάτησε ημίγυμνη δίπλα στη Ρίτα Ορα. Η Ζωή έχει και υποκριτικά προσόντα. Εχει παίξει στο χολιγουντιανό «The Hangover Part III», ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Εχει πρωταγωνισήσει επίσης σε καμπάνιες των μαγιό Eres, και των κοσμημάτων Links. Απολαύστε την!

thetoc.gr