Τα προκαταρκτικά που λατρεύουν οι άντρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 22:13

Τα προκαταρκτικά που λατρεύουν οι άντρες

Οι άντρες είναι περίπλοκα πλάσματα – ακριβώς όπως και οι γυναίκες. Κι αυτό ισχύει και στο σεξ. Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως όταν τα πράγματα φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, δεν χρειάζονται πολλές πράξεις. Κι όμως, λίγα (ή πολλά) καλά προκαταρκτικά μπορούν να τον στείλουν στα ουράνια και να τον κάνουν να ικετεύει για όλο και περισσότερο σεξ. Ας δούμε ποιες είναι οι αγαπημένες κινήσεις που θα κάνει μια γυναίκα για να τρελάνει έναν άντρα στα προκαταρκτικά.

1. Μια πρώτη γεύση
Το σεξ δεν χρειάζεται να ξεκινά μες στην κρεβατοκάμαρα. Ακόμα κι ένας υπαινιγμός, μπορεί να κάνει τον άντρα να περιμένει το βράδυ πώς και πώς. Αν έχετε βγει έξω, προκαλέστε τον διακριτικά με ματιές. Αν βρίσκεστε στην δουλειά, στείλτε του ένα πονηρό μήνυμα, που υπόσχεται πολλά...

2. Μασάζ
Μερικά έξυπνα αγγίγματα θα του δώσουν να καταλάβει τι πρόκειται να ακολουθήσει, και ένα αργό, ερωτικό μασάζ σε όλο του το σώμα θα τον χαλαρώσει και ταυτόχρονα θα τον ανάψει!

3. Στριπτίζ
Είναι γνωστό, και καθόλου μύθος, ότι οι άντρες αντιδρούν στα οπτικά ερεθίσματα. Ξεκινήστε αργά, βασανίζοντάς τον σχεδόν, και βγάλτε τα ρούχα σας μπροστά του. Για να τον τρελάνετε ακόμα περισσότερο, πριν γδυθείτε μόνο γι’ αυτόν, δέστε τα χέρια του στο κρεβάτι με ένα μαντήλι. Σας υποσχόμαστε ότι μόλις τον λύσετε, θα σας ορμήξει πριν προλάβετε να πάρετε ανάσα.

4. Όχι χέρια
Και, για να πάμε την προηγούμενη ιδέα λίγο παραπέρα, δοκιμάστε το εξής παιχνίδι. Είτε δέστε του τα χέρια και παίξτε μαζί του, χωρίς να του δίνετε την ευκαιρία να σας αγγίζει, είτε αφήστε τον να σας κάνει ό,τι θέλει, υπό έναν όρο· δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του.

5. Βρωμόλογα
Πολλοί άντρες απλά χάνουν το μυαλό τους όταν μια γυναίκα τους μιλάει βρώμικα πάνω στο σεξ. Ξεκινήστε με πιο απλές φράσεις, χωρίς να περνάτε τα όρια, για να δοκιμάσετε αν είναι ένα παιχνίδι που αρέσει στον σύντροφό σας. Αν δείτε ανταπόκριση... τότε αφεθείτε ελεύθερη, χωρίς ταμπού και αναστολές!

in2life




00 inkefalonia general ad 300X250