Ανδρέας Μπάρκουλης: Ντύθηκε ξανά γαμπρός στα 78 του χρόνια! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 10:59

Ανδρέας Μπάρκουλης: Ντύθηκε ξανά γαμπρός στα 78 του χρόνια! (εικόνες)

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν χθες βράδυ, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, καθώς αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι.





Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το "παρών" -ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Φλωρινιώτης- ενώ από υπερηφάνεια έλαμπε ο γιος του ζευγαριού Νίκος. Άλλωστε εκείνος ήταν που συνόδευσε και παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του ώστε να αρχίσει το Μυστήριο.







Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαρία Μπάρκουλη, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ήταν μια επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζητούσε επίμονα να πραγματοποιηθεί επί χρόνια.

"Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετήνα μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα" έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπάρκουλη.

Δες φωτογραφίες










Πηγή: Tlife.gr




00 inkefalonia general ad 300X250