Η Νταϊάνα και ο Κάρολος έχουν κρυφή κόρη: Αποκαλύψη σοκ ή σκευωρία;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 07:30

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος έχουν κρυφή κόρη: Αποκαλύψη σοκ ή σκευωρία;

Την ίδια στιγμή που η Βρετανία γιορτάζει τη γέννηση του δεύτερου μωρού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρόσφατες αποκαλύψεις ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε για τη βασιλική οικογένεια και τη σειρά διαδοχής στο θρόνο.

Οπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Globe, που προκάλεσαν σάλο στη Βρετανία, ο Γουίλιαμ δεν ήταν το πρώτο παιδί της Νταϊάνας και το Καρόλου, αφού λέγεται πως έχουν αποκτήσει και μία μεγαλύτερη «κρυφή» κόρη.

Το μωρό, ένα κορίτσι, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, στις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους και οκτώ μήνες πριν από την γέννησή του Γουίλιαμ στις 21 Ιουνίου 1982.

Η Σάρα, όπως αναφέρεται ότι ονομάζεται το κορίτσι, λέγεται ότι ήταν φτυστή η Νταιάνα και ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), μία διαδικασία που ήταν ακόμα στα σπάργανα στις αρχές του 1980.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται η Daily Mail, όταν η Νταϊάνα ήταν ακόμη 19 ετών είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση. Ο γιατρός όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του πρίγκιπα Καρόλου και τα εμφύτευσε στη δική του γυναίκα.

Μάλιστα, η 33χρονη πλέον, Σάρα λέγεται πώς ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πάντως τα βρετανικά μέσα διατηρούν επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αφού το Globe, το 2012, είχε «πεθάνει» τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή: www.iefimerida.gr