Κι όμως! Είπαμε «Οχι» σε γυρίσματα του GAME OF THRONES στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 21:52

Κι όμως! Είπαμε «Οχι» σε γυρίσματα του GAME OF THRONES στην Ελλάδα!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η Ελλάδα είπε "όχι" σε γυρίσματα της πετυχημένης σειράς "Game of Thrones" που είχαν ζητήσει να...γυρίσουν κάποια πλάνα στην Ικαρία.

Τα παράδοξα της Ελλάδας συνεχίζουν να υφίστανται ακόμα και μετά από 6 χρόνια οικονομικής κρίσης, που δεν φαίνεται να μας έχει βάλει μυαλό. Όπως μεταδίδει το αγγλόγλωσσο greekreporter, η ελληνική γραφειοκρατία απέρριψε τα γυρίσματα της πιο πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών στην Ικαρία, καθώς οι παραγωγοί ήθελαν να προβάλλουν τη φυσική ομορφιά του νησιού μέσα από κάποια επεισόδια του Game of Thrones.

Η άρνηση αυτή δεν είναι η πρώτη σε παρόμοια αιτήματα διεθνών παραγωγών, έρχεται όμως την ώρα που εκατομμύρια θεατές περιμένουν με ανηπομονησία την πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Αρχικά οι παραγωγοί είχαν προεξοφλήσει ότι αποσπάσματα θα γυρίζονταν στην Ικαρία, καθώς η τοποθεσία είχε κριθεί ιδανική, αλλά όπως φαίνεται πλέον ο σχεδιασμός τους αποτελεί παρελθόν ένεκα της γραφειοκρατίας.

Αντ” αυτού, το κενό που δημιουργήθηκε ευτύχησε να καλύψει η Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα η Σεβίλλη, που θα προβληθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Ακόμα πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιες ψηφιακές εικόνες της Ικαρίας, ώστε να είναι το αποτέλεσμα πιο κοντά στο επιθυμητό, που ήταν το ελληνικό νησί...

tribune.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250