Η εκθαμβωτική Πρώτη Κυρία του Μεξικού - Χαιρετούσε κλείνοντας το μάτι, σαλιάριζε με τους πάντες [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 16:48

Η εκθαμβωτική Πρώτη Κυρία του Μεξικού - Χαιρετούσε κλείνοντας το μάτι, σαλιάριζε με τους πάντες [εικόνες]

Aν έχεις τύχη, διάβαινε... Οπως η σταρ των μεξικάνικων σαπουνόπερων δεύτερης διαλογής της δεκαετίας του '80 Αντζέλικα Ριβέρα, την οποία υποδέχθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ και ένα τσούρμο ακόλουθοι με δόξα και τιμή στο Μπάκιγχαμ.

Οχι όμως ως τηλεοπτικό αστέρι. Ούτε ως... γυμνή σταρ των εξυφύλλων της Λατινικής Αμερικής. Αλλά ως Πρώτη Κυρία του Μεξικού.

Η Αντζέλικα Ριβέρα μαζί με τον σύζυγό της, Πρόεδρο του Μεξικού, Ενρίκε Πένα Νιέτο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, όπως συναντήσεις με τη βασίλισσα, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, επισκέψεις στο παλάτι και βόλτες με τη βασιλική άμαξα.

Σαφώς, όλα τα βλέμματα τράβηξε επάνω της η Πρώτη Κυρία του Μεξικoύ. Ντυμένη στην αρχή στα λευκά και στη συνέχεια, στο επίσημο δείπνο, στα κατακόκκινα, θάμπωσε τους πάντες. Και δεν ήταν μόνο τα φανταχτερά ρούχα που επέλεξε, αλλά και η ιδιαίτερη... λατινοαμερικάνικη τσαχπινιά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης σκάναρε τους πάντες και τα πάντα, μοίραζε χαμόγελα, ξεκαρδιζόταν με όσα της έλεγε ο σύζυγος της βασίλισσας, ενώ σε κάποια στιγμή δεν δίστασε να κοιτάξει προς το κοινό και να του... κλείσει το μάτι!

Στη γοητεία της, όπως φάνηκε, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ούτε ο 93χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που τη συνόδευε παντού με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αλλά ούτε και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος σε μια φωτογραφία, από τις.. συστάσεις, φαίνεται πραγματικά να τα έχει χάσει.

Για την Ιστορία, Ριβέρα και Νέτο παντρεύτηκαν το 2010, όταν ο δεύτερος ήταν κυβερνήτης της Πόλης του Μεξικού. Μετά τον γάμο η Ριβέρα παράτησε και την ηθοποιία και το τραγούδι...

H εντυπωσιακή εμφάνιση στα κόκκινα:

Ο πρίγκιπας Φίλιππος γοητεύτηκε με το που την είδε:

Συνήθως οι Βρετανίδες αξιωματούχοι κουνάνε το χέρι τους. Η Ριβέρα κλείνει το μάτι και αφήνει άφωνους τους πάντες:

Ο Κάμερον... θαμπωμένος από την Πρώτη Κυρία του Μεξικού:

Πάντα μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο η κυρία Ριβέρα:

Δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του:

Αλλες φωτογραφίες της Ριβέρα... Πρώτης Κυρίας:

Η κυρία Ριβέρα της... σαπουνόπερας

Ο γάμος που άλλαξε τα πάντα:

Οι καυτές φωτογραφίσεις που θέλει να ξεχάσει:

Πηγή: iefimerida.gr