Η μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 10:54

Η μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars!

Η Μορφούλα Ντώνα και ο παρτενέρ της, Ρίχαρντ, αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στον φετινό τελικό του Dancing with the Stars. Τη Μορφούλα οι λάτρεις της ρυθμικής γυμναστικής τη γνωρίζουν από την σπουδαία πορεία που έχει διαγράψει στο άθλημα τόσο ως αθλήτρια, αλλά και στα πρώτα της βήματα ως προπονήτρια.  

Ο πέμπτος κύκλος του Dancing with the Stars  έκλεισε το βράδυ της Κυριακής, με την Μορφούλα Ντώνα να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.  Ο τελικός του σόου χορού ήταν φαντασμαγορικός. Η Δούκισσα Νομικού απαστράπτουσα με μια σέξι τουαλέτα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα. 

  Η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χόρεψαν εξαιρετικά τις χορογραφίες τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν και να «κερδίσουν» την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Και οι δύο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στις χορογραφίες με τους παρτενέρ τους, όσο και στη «μονομαχία» τους. Ωστόσο μία κέρδισε το τρόπαιο και αυτή είναι η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής. 
 
«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αnt1 που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν. Δεν το περιμέναμε», είπε συγκινημένη η αθλήτρια και πανηγύρισε τη νίκη της με τον παρτενέρ της, Ρίχαρντ.

Στο πλατό του Dancing With The Stars, όπου η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη από την αρχή, βρέθηκε και ο περσινός νικητής Ησαΐας Ματιάμπα, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες.

 
protothema



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250