Πανέμορφη ηθοποιός ο νέος έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου (εικόνα)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 20:48

Πανέμορφη ηθοποιός ο νέος έρωτας του Σπύρου Παπαδόπουλου (εικόνα)

Αυτοκόλλητοι έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Οι δύο ηθοποιοί, που από πέρυσι πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Μου Λες Αλήθεια;», φαίνεται ότι έχουν περάσει από το επίπεδο της συνεργασίας σε εκείνο της στενής φιλίας, αφού οι βραδινές έξοδοί τους έχουν πυκνώσει, ενώ οι πληροφορίες τούς θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.

Ο Σπύρος και η Νικολέτα πρωταγωνιστούν για δεύτερη σεζόν στην κωμωδία καταστάσεων του Florian Zeller, που έχει ως θέμα της την απιστία, και φαίνεται ότι ο χρόνος που περνούν μαζί στον επαγγελματικό χώρο τούς έδωσε να καταλάβουν ότι ταιριάζουν ως προσωπικότητες, γι' αυτό και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Αυτό που τους αρέσει είναι να διασκεδάζουν σε διάφορα στέκια της Αθήνας, είτε μόνοι τους είτε με φίλους και συναδέλφους τους.

Για τις ανάγκες της παράστασης «Μου Λες Αλήθεια;» ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξάπλωσε yυμvός στο κρεβάτι με τη Βάνα Ραμπότα, τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τον Τάκη Παπαματθαίου. Το ομαδικό... κρεβάτωμα ήταν fake, έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφησης που έκαναν οι πρωταγωνιστές της κωμωδίας του Florian Zeller, επαναλαμβάνεται στο θέατρο Κάππα από τις 24 Οκτωβρίου. Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και τη διασκευή η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.


e-daily.gr



00 inkefalonia general ad 300X250