Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει, ο Τόνυ Μαυρίδης χάνει κιλά: Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 12:24

Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει, ο Τόνυ Μαυρίδης χάνει κιλά: Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του!

Ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν ένα πανέμορφο αγόρι στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου, αλλά στη συνέχεια τα αρκετά κιλά που πήρε τον άλλαξαν εντελώς.

Τώρα όμως «επανέρχεται» με πολλές και ωραίες αλλαγές τόσο στην εμφάνιση, όσο και τη ζωή του. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι πλέον με 20 κιλά λιγότερα και full ερωτευμένος! Έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Παπαρίζου κι έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Καραμπατζάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από 3 χρόνια και είναι πολύ ευτυχισμένο. Φαίνεται άλλωστε σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Η Ευαγγελία δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του! Κι εκείνος δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον έρωτά του.

Ο Τόνυ έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του δίπλα στην ξανθιά καλλονή, έχει μπει σε μία δημιουργική φάση και γράφει συνεχώς τραγούδια, ενώ πλέον έχει σταματήσει και τα αντικαταθλιπτικά που έπαιρνε. Τα χάπια για την κατάθλιψη τα ξεκίνησε το 2007.

diaforetiko.gr : mavridistoni2 371x460 Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει, ο Τόνυ Μαυρίδης χάνει κιλά: Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του! – Έγινε…στιλάκι !!

diaforetiko.gr : 177 Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει, ο Τόνυ Μαυρίδης χάνει κιλά: Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνιση του! – Έγινε…στιλάκι !!

«Πλέον είναι πολύ καλά», λέει στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον του μουσικοσυνθέτη. «Με γυμναστική και σωστή διατροφή έχει χάσει τα κιλά που είχε πάρει εξαιτίας των χαπιών για την κατάθλιψη. Αυτά ήταν και η κυριότερη αιτία που πήρε βάρος», συμπληρώνει η ίδια πηγή στο TLIFE.

diaforetiko.gr