Φουρέιρα-Σαμαράς: Χώρισαν εξαιτίας του εφοπλιστή Σπύρου Λυκούδη! Όλο το καυτό ρεπορτάζ !

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 11:50

Φουρέιρα-Σαμαράς: Χώρισαν εξαιτίας του εφοπλιστή Σπύρου Λυκούδη! Όλο το καυτό ρεπορτάζ !

Είναι οριστικό! Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Σαμαράς χώρισαν πριν δύο μέρες, παρά το γεγονός πως το ζευγάρι έκανε σχέδια γάμου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr εδώ και ενάμισι μήνα συναντιέται κρυφά με τον νεαρό εφοπλιστή Σπύρο Λυκούδη. Οι δυο τους όπως μας αποκαλύπτουν πηγές, έδιναν ραντεβού στο σκάφος του εφοπλιστή, που είναι αραγμένο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας, όπως και στη βίλα του στην Άνω Βούλα όλο αυτό το διάστημα ενώ δε δίσταζαν να κάνουν και κοινές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν δέκα μέρες διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίνο. Μάλιστα πήγε να δημιουργηθεί κι ένα επεισόδιο με παπαράτσι που τους εντόπισε και πήγε να τους φωτογραφίσει, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκαν και στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς το 4711.

Η σχέση τους σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεκίνησε να παίρνει άλλη τροπή, όταν είδαν την Ελένη Φουρέιρα να μπαίνει στο μαύρο μεγάλο κυβισμού τζιπ του εφοπλιστή, μετά το τέλος του προγράμματος στο μαγαζί που εμφανίζεται φέτος με τον Νίκο Βέρτη, πριν 1,5 μήνα.

Όπως μαθαίνουμε η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής πέρασαν κι ένα όμορφο τριήμερο μαζί, πριν περίπου 15 μέρες στην Κεφαλονιά, τόπος καταγωγής του Σπύρου Λυκούδη, όπου εκεί διατηρεί το πατρικό του.

Να σημειώσουμε πως χθες η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με ένα επίμαχο μήνυμα, που πρόδιδε την ψυχολογία της.



Όσον αφορά τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αγγλία -καθώς φέτος αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα West Bromwich Albion- δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο ακόμη για τον χωρισμό του.

Τελικά ότι λάμπει δεν είναι …χρυσός!

Αυτός είναι ο εφοπλιστής Σπύρος Λυκούδης

 
govastileto.gr