Δείτε το VIDEO με τις θανατηφόρες ατάκες Ρουβά-Διαβάτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 12:32

Δείτε το VIDEO με τις θανατηφόρες ατάκες Ρουβά-Διαβάτη

Διαβάτη: «Εδώ γίνεται της κακομοίρας! Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί» - Τι απάντησε ο Σάκης

Εκτός εαυτού βρήκε η Χρυσούλα Διαβάτη στην απονομή για τα βραβεία «Κάρολου Κουν» στο Μέγαρο Μουσικής υπό την αιγίδα της Unesco.

Ο λόγος ήταν η βράβευση του Σάκη Ρουβά στην κατηγορία του αρχαίου δράματος, και η κυρία Διαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο της ζητώντας μάλιστα την ακύρωση των βραβείων. 


Οταν ανέβηκε στο βήμα είπε μεταξύ άλλων: «Εδώ γίνεται της κακομοίρας! Ένας συρφετός ολόκληρος έχει ονομαστεί ηθοποιοί. Οσοι είναι ηθοποιοί θα πρέπει να ξέρουν τι κουβαλά αυτή η λέξη». Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Σάκης Ρουβάς ώστε να παραλάβει το βραβείο του και εδώσε τη δική του απάντηση: «Καμία αστυνομία δεν πρόκειται να με σταματήσει να ονειρεύομαι και να πραγματοποιώ τα όνειρα μου! Εγώ έχω επιλέξει αυτό το δρόμο να εξελίσσομαι μέσα από την μουσική και το θέατρο».

Στο πρωινό του ΑΝΤ1, έδειξαν βίντεο με όλα όσα έγιναν αλλά και όλα όσα είπαν τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής.

https://youtu.be/VdkbMz8QiLc

Ποιοι τάσσονται υπέρ του τραγουδιστή;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ηappy Day» μίλησε η Τζένη Μπότση και σχολίασε το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη για το βραβείο «Κάρολος Κουν» που απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που προέρχεται από έναν άλλον χώρο, αλλά έχει σπουδάσει ηθοποιός. Άρα είναι ηθοποιός. Λέω να τα διευκρινίσουμε λίγο αυτά τα πράγματα γιατί έχει σπουδάσει. Έχει πάει στην Αμερική και έχει σπουδάσει σοβαρά αυτή την τέχνη που κάνει».

Την άποψή της είπε όμως και η Ταμίλα Κουλίεβα η οποία τόνισε: «Στον χώρο μας για όλους υπάρχει χώρος. Απο εκεί και πέρα αν ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από άλλο χώρο όπως η Ρέα που είναι στην παρέα μας και πραγματικά την έχουμε αγκαλιάσει και είναι εξαιρετικό παιδί. Και αν η Ρέα αυτό που κάνει πάνω στη σκηνή είναι καλύτερο από κάποιον άλλον που έχει σπουδάσει, μπράβο της!»

Αντίθετος με την απόφαση της ηθοποιού να μην παραλάβει το βραβείο της είναι όμως και ο Τζώνη Καλημέρης ο οποίος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha: «Αγαπώ την Χρυσούλα Διαβάτη. Είναι εξαιρετική ηθοποιός. Διαφωνώ με τη διαφωνία της Διαβάτη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άβατο! Πιστεύω όπως ένας ηθοποιός μπορεί να ανέβει σε μια σκηνή και να τραγουδήσει έτσι και ένας τραγουδιστής μπορεί αν ανέβει σε μία θεατρική σκηνή και να παίξει. Πιστεύω ότι ήταν λίγο άδικο αυτό που έγινε με το Σάκη!»

Για ρατσιστικά σχόλια εκ μέρους της ηθοποιού έκανε λόγο ο Κώστας Φραγκολιάς και φανερά εκνευρισμένος είπε:«Καταρχήν ο Ρουβάς, δεν έπαιξε στην Επίδαυρο. Δεν τον αφήσαν πέρυσι να παίξει στη Επίδαυρο. Γιατί αναφέρθηκε ότι έπαιξε στην Επίδαυρο. Δεύτερον η σκηνή είναι μεγάλη και αν δεν σε χωράει θα σε φτύσει και θα σε πετάξει. Και τρίτον, συγγνώμη πως θα ακουστεί κυρία Διαβάτη αλλά αυτό το σχόλιο για μένα είναι ρατσιστικό. Δεν μίλησε για ηθοποιούς που είναι απαίδευτοι και αμόρφωτοι. Το σχόλιο της κυρίας Διαβάτη μου κάνει ρατσιτσικό γιατί δε μίλησε για ανθρώπους οι οποίοι είναι απαίδευτοι. Εγώ άκουσα για τις Βάκχες ότι πήγε καλά εισπρακτικά και καλλιτεχνικά. Η κυρία Διαβάτη μίλησε για ανθρώπους όμορφους και για ανθρώπους μανεκέν, δεν μίλησε για ανθρώπους που είναι αμόρφωτοι, ούτε για ανθρώπους που είναι απαίδευτοι. Είναι άστοχο το σχόλιο. Είναι ιερό τέρας, αλλά είναι άστοχο το σχόλιο. Όταν ακούω μπούρδες δεν μπορώ και ειδικά από τέτοιους ανθρώπους».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




00 inkefalonia general ad 300X250