Χλόη Λιάσκου: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 08:52

Χλόη Λιάσκου: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός!

«Ερωτεύτηκα το δάσκαλό μου, παντρεύτηκα και η μητέρα μου θύμωσε και δεν ήρθε στον γάμο» Το κορίτσι που έχει κυνηγήσει όσο κανένα τον Κώστα Βουτσά στον ελληνικό κινηματογράφο και έπαιζε συνεχώς τη μικρή αδελφή που από ασχημόπαπο γίνεται κύκνος, η ηθοποιός Χλόη Λιάσκου μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή JoinUs και εμφανίστηκε στην τηλεόραση μετά από 22 χρόνια!

«Εγώ σπούδαζα χορό. Στο χορό ήρθε ο Κώστας Βουτσάς γιατί ο Φίος ζητούσε νέα πρόσωπα για τις ταινίες του, έκανα δοκιμαστικά, έμεινα στον Φίνο με αποκλειστικότητα.» είπε η ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε να παίζει στον κινηματογράφο ενώ ακόμα πήγαινε σχολείο. «Στο Νομος 4000 που είναι η πρώτη μου ταινία, που είναι μια σκηνή με μαθήτριες εγώ φοράω την ποδιά μου και φοράω και την τσάντα μου»


Για τους ρόλους που έπαιξε στον κινηματογράφο:
«Εκείνη την εποχή ήμουν και η πιο μικρή και πάντα μου δίναν τους ρόλους της μικρότερης αδελφής, της μικρότερης κόρης κλπ. Εγώ σπούδαζα μπαλέτο, το σώμα ήταν αδύνατο, λεπτό, δεν ήταν θηλυκό όπως ήταν η Ζωίτσα, όπως ήταν η Μάρθα. Αυτές ήταν γυναίκες θηλυκά. Εγώ δεν είχα καμπύλες. Ήταν εφηβικό το σώμα.»

Για τον γάμο της:
«Η μαμά φοβόταν πάρα πολύ. Με πήγαινε και με έφερνε. Μέχρι και στην δραματική σχολή μετά. Εκεί αντέδρασα κάποια ώρα. Ερωτεύτηκα κι εγώ το δάσκαλό μου, παντρεύτηκα, θύμωσε, δεν ήρθε στον γάμο. Ήμουν ανήλικη. Δεν μπορούσα να παντρευτώ χωρίς τη συγκατάθεση της. με δικαστήριο πήρα την άδεια για να παντρευτώ»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της:

Πηγή:zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=uDIPbO7oQwA




00 inkefalonia general ad 300X250