10 σημάδια ότι σε απατά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 07:59

10 σημάδια ότι σε απατά!

Αν αμφιβάλλεις για τον «καλό» σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και δες παρακάτω τα 10 σημάδια που θα σου «ανοίξουν» τα μάτια.

Υποψιάζεσαι πως ο «δικός σου» σε απατά; Μήπως τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεσαι, όταν περνάς κάτω από πόρτες; Για να μην αρχίσεις να στολίζεις τις «περικοκλάδες» σου τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα, παρακάτω θα βρεις τα 10 σημάδια που θα σου «πουν» αν το «αίσθημά» σου ξενοκοιτά!

1. Στάζει... μέλι!

Δώρα και χρυσαφικά στου «κερατά» την αγκαλιά. Τον έφαγαν οι τύψεις, βλέπεις και τώρα δε σταματά τα δώρα και τα γλυκόλογα. Εσύ, βέβαια μπορεί να έχεις πέσει σε κάποιον απ' αυτούς που δε θα σου «χρυσώσουν» το χαπάκι. Τυπική περίπτωση:
- «Μ'αγαπάς»;
- «Να σου πω, δεν αφήνεις τις σάχλες να μαγειρέψεις, γιατί ψιλοπεινάω κιόλας»;  Άουτς!

2. Μία έτσι, μία γιουβέτσι!

Τη μια γελάει και την άλλη σε στολίζει με «μπινελίκια». Ο διχασμός που βιώνει τον οδηγεί σε συμπεριφορές απογοήτευσης, χαράς, θυμού, ενθουσιασμού και θλίψης. Το άτομο υποφέρει βρε άσπλαχνη, δείξε λίγη κατανόηση!

3. Κολλημένος με το κινητό

Λογικά θα έχεις ακούσει την παροιμία για το βασιλιά και την τουαλέτα. Κι όμως, ο σύντροφος σου αρνείται να επισκεφθεί το «θρόνο» μοναχός και προτιμά την παρέα του smartphone. Όχι, δε θέλει να βγάλει selfie στη λεκάνη. Το πιθανότερο είναι πως «γλυκοζουζουνίζει» στο τηλέφωνο κι εσύ δόλια αναγνώστρια βλέπεις αμέριμνη για χιλιοστή φορά «Το Ημερολόγιο»...

4. «Από τις 11 και μπρος κυκλοφοράει σαν γαμπρός...»

Και δώσ' του οι κολώνιες και τα aftershave!. Ώρες επί ωρών μπροστά στον καθρέφτη να φτιάχνει μια τρίχα από τις δέκα που έχει στο κεφάλι. Μήπως κάπου εδώ να κάνεις ένα διάλειμμα για να ψηλαφήσεις το κεφάλι σου, ωρέ;

5. Το σεξ...

Εδώ τα πράγματα θέλουν προσοχή. Δύο είναι τα σενάρια. Είτε θα τον δεις ν' αποφεύγει το σεξ όπως ο διάτανος το λιβάνι, είτε θα σε κυνηγάει σαν τον ταύρο στα σεντόνια. Κάπου θα πρέπει να διοχετευθεί κι η έξτρα τεστοστερόνη βεβαίως, βεβαίως...

6. Μπερδεύεται...

Μπέρδεψε τα «μπούτια» και τα ψέματα... Σου είχε πει πως το προηγούμενο βράδυ δεν θα μπορούσε να σε δει, γιατί  θα έβγαινε με τους φίλους του για ποτάκι στο Γκάζι. Την επόμενη που τον ρώτησες πώς πέρασε σου απάντησε πως πέρασε πολύ ωραία αν και δυσκολεύτηκαν να βρουν θέση, γιατί όλα τα μαγαζιά ήταν φίσκα στο... Αιγάλεω.

7. «Ιστορία μου... αμαρτία μου»

Αν σου έχει εξομολογηθεί πως έχει ιστορικό στις κουτσουκέλες, τότε οι ειδικοί προειδοποιούν πως το πάθημα μπορεί να μην έχει γίνει μάθημα, οπότε καλά θα κάνεις να «φυλάς τα ρούχα σου», γιατί όπως λένε κι οι Αμερικάνοι: «Once a cheater, always a cheater...»

8. Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, σε πνίγει το παράπονο...

Έχουν περάσει 12 ώρες από την τελευταία φορά που μιλήσατε κι όταν πια αποφασίζεις να τον πάρεις εσύ τηλέφωνο «ο συνδρομητής που καλέσατε είναι απενεργοποιημένος»; Μάλλον, ο κύριος «βαράει» υπερωρίες.

9. «Δε θα μπορέσω τελικά γιατί»...

Τον τελευταίο καιρό όλο κουρασμένο είναι το «πουλάκι» σου κι ακυρώνει σωρηδόν τις εξόδους σας για να κοιμηθεί. Μάλλον θα έσκαβε... το λάκκο σου! 

10. Το όσκαρ

Πρόκειται για τη στιγμή εκείνη που του λες πως νιώθεις ότι «κάτι δεν πάει καλά μεταξύ μας αγάπη μου» και τον βλέπεις να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του με απερίγραπτο ζήλο, ωσάν άλλος Καϊάφας στον Ιησού από τη Ναζαρέτ!
And the Oscar goes to...

Καλή καρδιά!

thetoc




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ